Masca cu gelatină pentru fata — reteta pentru a scăpa de riduri

Despre posibilitățile de aplicare de gelatină în bucătărie se știe practic fiecare proprietar, ci faptul că acest ingredient poate fi folosit ca un mijloc eficient cosmetice, ei nu știu toate.

masca de gelatină

Gelatina este folosit la prepararea de cosmetice măști, contribuie la curățirea, albirea și de întinerire a pielii, dar, de asemenea, descurajează vîrstă probleme tegumentelor și lor excesive de grăsime.

În plus masca de gelatină de riduri pot fi preparate de sine stătător, din improvizate de ingrediente, ceea ce face simplu si accesibil de acasă cosmetologie.

Decât utile masca pe baza de gelatina?

Gelatina – split de colagen, care este principala proteina de care depinde elasticitatea si usturimi ale pielii. Cu varsta, femeile se confruntă cu o lipsă de acest ingredient, care se manifestă în îmbătrânirea și ofilirea tegumentelor.

Mulți specialiști insistă asupra faptului că gelatina masca anti-rid este mai eficienta decât nou-ultramoderne de colagen creme. Faptul este că, în produse de mijloacele de colagen prezentat mari de molecule capabile să presteze doar superficială impact.

Moleculele de colagen în gelatina sunt capabile de a pătrunde în interiorul de piele pentru o mai bună rezolvare a problemei.

Gelatina masca faciala anti-rid este frecventă alegere proprietarii uscate, ridate, ofilite și inelastică pielii. Mod de utilizare: aplicați masca este iluminarea terenurilor de vârstă pigmentarea și pistrui, dar, de asemenea, o îngustare a porilor.

În condiții de utilizare regulat mijloace reuși să netezire a ridurilor, pentru a îmbunătăți tenul și starea pielii, în general.

Populare retete gelatinoase masca

Masca pe bază de gelatină împotriva ridurilor pot fi preparate folosind diferite rețete, care reunește necesitatea de a pregăti gelatina baza.

Pentru a face acest lucru uscat gelatina în volumul 1 linguri linguri de amestecat cu apă la temperatura camerei într-un volum nu mai mult de o jumătate de pahar. Trebuie să aștepți până la umflarea, după care amestecul trebuie să se incalzeste pe baie de apă până la obținerea unei mase omogene, fără cocoloașe.

Masca din lapte și gelatină

Aceasta masca este foarte moale si are un efect nutritiv și hidratant asupra pielii. Masca de gelatină pentru riduri, fierte, cu adaos de lapte, poate fi folosit nu numai pentru a rezolva probleme legate de vârstă, dar, de asemenea, în mod regulat proprietariiами uscat tip de piele.

Reteta pentru masca este destul de simplu. Pentru a face acest lucru uscat gelatină ar trebui să se toarnă lapte, nu de apă, care aderă la asemenea proporții. După dizolvarea gelatinei, instrumentul ar trebui să fie aplicat pe pielea curată a feței și se lasă timp de o jumătate de oră.

La prepararea acestei măști în loc de lapte, puteți folosi smântână, precum și pentru intensificarea alimentare de piele, în mijloc, se recomandă să adăugați miere sau unt topit într-un volum nu mai mare de 1 lingurita.

gelatina masca

Masca de gelatină glicerină și

Rapid soluție la problema de supra-uscarea pielii, pierderea ei de elasticitate și usturimi va fi utilizarea de măști cu glicerina și gelatină de riduri. Pentru început este necesar de a găti gelatina un cadru în care, după răcire, trebuie să adăugați glicerina (1 lingura).

Această componentă puteți găsi cu ușurință în aproape orice farmacie. După aceasta este necesar de a bate bine un albus de ou și se amestecă-l cu gelatinoase baza.

Aplicați primit un remediu recomandat pe pielea curată a feței și a gâtului cu aproximativ o jumătate de oră. După acest timp, masca trebuie să se spele, iar pielea hidrata crema hranitoare.

Masca din castravete și gelatină

Un excelent tonic influența este renumit pentru masca cu gelatină de riduri, fierte, cu adaos de castravete. Comentarii multe purtatorul sunt cea mai bună dovadă a faptului. Utilizarea regulată a acestui instrument contribuie la prospețimea pielii, pentru a îmbunătăți ten și de a scăpa de sagging.

Pentru a obține cosmetice trebuie să grătar castravete și folosind tifon separa de lichid. Gelatina cadru aveți nevoie pentru a găti folosind 2 linguri componenta de bază, se diluează cu lapte în valoare de 3 linguri.

Un amestec de soluție de gelatină ar trebui să fie încălzit pe baie de apă, și după răcire, se diluează suc de castravete. Pe pielea feței remediu este recomandat să păstrați cel puțin o jumătate de oră.

Masca din miere, lamaie si gelatina

Masca antirid cu gelatină, miere si lamaie este diferit de o mai mare eficiență în lupta cu schimbările de piele, purtând grupă de caracter. Aceasta este asigurată de tonic efectelor de lamaie, și, de asemenea, proprietati nutritive de miere. În legătură cu aceasta masca se pot folosi toate femeile, indiferent de tipul de piele.

În acest caz, pentru prepararea gelatinoase de bază este mai bine să ia apă. Încălzit miere și suc de lămâie într-un volum de 1 lingurita, se adaugă într-un ușor răcit gelatina baza. Amestecul rezultat trebuie aplicat pe fata pentru 20 de minute.

Masca de cărbune activat și gelatină

Destul de popular este încă o masca de gelatină de riduri. Reteta pentru prepararea ei presupune adăugarea la gelatinoase pe bază de cărbune activ sub formă de tablete. În acest caz, în funcție de caracteristicile pielii pentru reproducere gelatină, puteți să acorde prioritate Apple suc sau lapte.

Astfel, gras sau combinată pielea mai bine procesul de cidru de mere sau suc de portocale, iar în cazul în care cu o uscăciune a pielii se potrivește cel mai mult lapte.

În procesul de pregătire a gelatinoase de bază ar trebui să fie ghidate stabilite proporțiile, și după răcire, în amestec trebuie să adăugați 2 zdrobite comprimate de cărbune activat. Amestecate cu atenție componentele trebuie să fie aplicate pe fata și să păstreze până la absolut uscare.

Aceasta masca este unică prin faptul că ea nu numai că încetinește procesul de îmbătrânire a tegumentelor, dar și în mod activ în lupta cu puncte negre și acnee erupții cutanate. În mod regulat aplicarea acestuia poate îmbunătăți în mod semnificativ starea pielii, predispus la grăsime, murdărie, blocarea porilor și apariția inflamației.

Iar pentru un efect mai mare, se recomandă să se aplice instrumentul de pre-poalele stabili tort de pielea feței.

masca din tvoroga gelatină

Masca din brânză de vaci și gelatină

Pentru intensiv de nutriție și hidratare a pielii este recomandat să utilizați gelatina masca pe baza de brânză de vaci. Pentru a face acest lucru uscat gelatina trebuie să se amestece cu lapte în raport de 1:2 și așteptați 20 de minute sa se umfle de masă. După încălzire pe baie de apă rezultată omogen și refrigerate baza ar trebui să fie adăugați brânză în volumul 1 linguri linguri.

Cu atenție amestecat masă este recomandat să păstrați pe fata nu mai mult de 30 de minute, după care clătiți bine sub apă caldă.

Gelatina masca de riduri: sfaturi importante cu privire la aplicarea

Masca de gelatină pentru fata anti-rid este recomandat să se aplice și atunci când:

  • lipsa clare ale conturului facial;
  • problema a doua bărbie;
  • gri umbra tegumentelor și prezența unui galben;
  • sporit de grăsime a pielii.

Dar în procesul de utilizare a acestui mijloc eficient nu trebuie să uităm despre măsurile de precauție necesare și existente contraindicații. Astfel, cu prudență ar trebui să fie abordate la aplicarea acestui mijloc de posesorii de uscat tip de piele, deoarece există cazuri de apariție a exfolierii și de deteriorare a stării tegumentelor.

Masca de gelatină pentru riduri nu este conceput pentru aplicarea pe zona din jurul ochilor. De asemenea, nu se recomandă aplicarea de instrumente de pe piele cu leziuni, care poate provoca iritații, apariția de erupții cutanate alergice.

Astăzi, tot mai des este folosit masca de gelatină de riduri, în loc de botox. Și în această popularitate nu este nimic surprinzător, deoarece eficacitatea unui astfel de accesibile si ieftina modalitate de a rezista la schimbările de vîrstă mult timp dovedit și să pregătească o masca cu ajutorul acestor simple retete, poate, în acest ușor pentru a vă asigura.

02.05.2019