Solcoseryl de riduri: caracteristici de aplicare și rezultatele

Solcoseryl este cunoscut ca un puternic vindecare de droguri. Cu toate acestea, proprietățile terapeutice ale sale componente vă permit să utilizați instrumentul pentru a elimina ridurile. În caz de a utiliza corect unguente îmbunătățește starea generală a sectoarelor de persoane și de a crește tonusul țesuturilor. Pentru a atinge întinerire efect, este important să se aplice un mijloc de a respecta durata de utilizare și măsurile de siguranță.

solcoseryl de riduri

Cauzele apariției și tipurile de riduri

Unul dintre principalii factori de apariție a ridurilor este îmbătrânirea. Cu vârsta, suprafața feței își pierde caracteristicile de elasticitate din cauza reducerii producției de colagen, încetinirea circulației sângelui și de nutriție a țesuturilor. Primele cute pot aparea deja la vârsta de 25 de ani, în timp ce după 35 de ani, procesul apariției lor este inevitabilă.

În afară de vârstă, stare de degradare de suprafață a feței cauzată de factori negativi din mediul extern. O lungă ședere la calculator, surmenaj, stres, lipsa de vitamine, activitatea fizică scăzută, utilizarea necorespunzătoare a produselor cosmetice duce la îmbătrânirea prematură.

Ridurile apar mai frecvent la predispus la uscare suprafata a fetei.

Primele se formează imita umflături în jurul ochilor și gurii, tot mai puternice atunci când manifestarea de emoții. Cu timpul, ele devin vizibile și în statică expresia feței. După 40 de ani apar falduri vizibile în zona frunții, în zona dintre sprâncene și în nasolabial triunghi, care treptat se transformă în riduri adânci.

Situația este agravată ca urmare a gravitațional ptoza, apar sub influența pământului, forța de atracție și care se manifestă prin deteriorarea circuitelor de persoane. În consecință are loc o deformare bărbie și toată partea de jos a feței, care crește severitatea profunde nasolabial falduri.

Proprietăți medicinale de Solcoseryl în a scăpa de riduri

Aplicarea Solcoseryl permite de a elimina ridurile superficiale, trage conturul feței și de a face mai puțin vizibile, exprimate statice falduri. Regenereaza acțiunea preparatului se explică prin includerea în componența sa proteine-gratuit ser obținute din sânge tineri viței. Substanța conține o cantitate semnificativă de aminoacizi, nucleotide, electroliți și oligopeptide.

În urma utilizării de instrumente apar următoarele îmbunătățiri în structura tegumentelor:

 • sunt stimulate procesele de regenerare;
 • îmbunătățește alimentația cu oxigen a țesuturilor;
 • se intensifică producerea de colagen;
 • se întâmplă activ de hidratare a țesuturilor;
 • accelerează procesele metabolice.

Avantajele Solcoseryl constau în disponibilitatea sa și de valoare mică, precum și un minim de contraindicații, inclusiv. El are o vastă gamă de acțiune terapeutică, ușor de aplicat pe suprafața și poate fi folosit cu alte medicamente pentru a îmbunătăți efectul.

Printre dezavantajele utilizării preparatului se menționează disponibilitatea pentru limită de vârstă, riscul de reacție alergică, imposibilitatea de a aplica unguent de machiaj, dar, de asemenea, necesitatea de a trece de mai multe cursuri pentru a obține un rezultat. În plus, instrumentul are caracteristici asociate cu incapacitatea de a aplica-l la site-uri sensibile a feței.

cum să se aplice

Instrucțiuni de utilizare Solcoseryl: modul corect de a folosi unguent și gel

Solcoseryl se face în formă de unguent sau gel. Aceste mijloace diferă de consistență, culoare și compoziție, spre deosebire de alte farmacii de fonduri. Unguent are mai densă structură și alb sau gălbui, în timp ce incolor gel este mai lichid.

Pentru a elimina ridurile cosmeticieni recomanda să se aplice exact unguent în virtutea faptului că gelul are o mai pronunțată uscare efect.

Pentru achiziționarea de Solcoseryl de la farmacie nu este nevoie de reteta. Este disponibil un instrument care vine în tuburile de 20 de grame. Costul de unguent este de aproximativ 200 de ruble, iar prețul de gel este un pic mai mare — aproximativ 300 de ruble.

Componenta de acțiune

În ansamblu componente unguent sau gel au un efect global pe suprafața feței, stabilizarea structura membranelor celulare, crescând activitatea de enzime intracelulare și stimularea aportul de glucoză în țesuturi. Treptat cresc caracteristicile indicilor elasticității suprafeței, rezultând netezita nereguli.

Cosmeticieni recomanda pentru a utiliza instrumentul de Solcoseryl numai mature femei cu vârsta de peste 25 de ani, când producția de colagen scade semnificativ.

Pe langa activitatea principala substanță activă, în componența unguente sunt incluse:

 • vaselina, care formează un strat protector pe suprafața feței;
 • colesterol este implicat în construirea structurii membranelor celulare;
 • alcool cetilic, protejeaza de votare de la pierderea de umiditate și acest suprafață.

În cadrul gel se folosesc următoarele substanțe auxiliare:

 • lactat de calciu, are acțiune antimicrobiană;
 • propilen glicol, care participă la procesele metabolice;
 • de sodiu carboximetilceluloză, contribuie la vindecarea țesuturilor.

Dacă pentru a elimina ridurile folosit gel, atunci trebuie să adăugați într-un amestec de ulei și alte substanțe hidratante.

Modalități de utilizare pentru intinerirea pielii

instrucțiuni solcoseryl

Înainte de a aplica unguent, trebuie să curățați bine suprafața feței și a elimina toate produsele cosmetice. Este de dorit pentru a abur fata, folosind uleiuri esențiale sau decocturi de plante. Lor ar trebui să fie plasat într-un recipient și se toarnă apă fierbinte, după care pune persoana direct peste castron și capac cu un prosop. De pregătire procedura se realizează în termen de 15 de minute.

Solcoseryl se poate utiliza atât individual, cât și sub formă de măști. La aplicarea produsului, fără a adăuga alte ingrediente-l aduc pe decojite zone ale feței cu un strat subțire de 1-2 mm în loc de crema de noapte. Dimineața excesul de unguent sunt eliminate cu un tampon de bumbac.

Masca se aplică pentru a spori efect de întinerire. Cele mai populare retete de amestecuri sunt următoarele:

 1. Cu vitamina E. Ia 5 grame de unguent sau gel și se amestecă cu 5 ml de vitamina E din sticlă de capacitate. După aplicarea compoziției pe suprafață persoanele trebuie să așteptați 30 de minute, apoi scoateți-l cu ajutorul burete.
 2. Cu ulei din semințe de struguri. Se amestecă Solcoseryl cu ulei din semințe de struguri în proporție de 5 grame de unguente cu 5 ml de ulei. Puneți amestecul în frigider pentru 30 de minute. Refrigerate masca se aplică pe zone ale feței și se lasă pe piele toată noaptea. Dimineața, spălați-vă pe față folosind mijloace convenționale.
 3. Cu Cu dimexide. Pentru a prepara amestecul ia unguent în cantitate de 10 grame și se adaugă Dimexide în număr de 10 picături, precum și 15 picături de vitamina A. se amestecă Bine ingredientele într-o sticlă de capacitate, după care utilizați sub formă de măști. Așteptați 1 oră și ștergeți resturile de mijloace umed cu un tampon de bumbac.
 4. Cu suc de aloe. Adăugați la unguente în cantitate de 10 grame de suc de aloe (10 ml), precum și 5 ml de ulei de cătină albă. Se amestecă bine ingredientele și se aplică pe zone ale feței în formă de măști pentru 30 de minute. Pentru clătire amestec este recomandat să utilizați un decoct de succesiune.

Cosmeticieni nu recomanda de a aplica unguent sau gel pe terenurile situate în apropierea ochilor, deoarece acest lucru poate duce la uscarea excesivă sau umflarea site-uri sensibile.

Durata și eficacitatea aplicării

Solcoseryl se aplică la fiecare 2 zile timp de o lună. După o pauză de 2-3 luni, cursul se repetă. Instrumentul nu este potrivit pentru aplicarea pe o bază permanentă, deoarece poate provoca reacții adverse.

Pronunțat efect de la utilizarea de unguente se manifestă după mai multe cursuri. Instrumentul activ afectează mici falduri, care este ușor de eliminat în acest fel, dar pentru nivelarea ridurilor profunde necesită mai radicale proceduri cosmetice. Când utilizați Solcoseryl poate reduce severitatea statice nereguli, dar nu conta pe eliminarea lor completă.

Pentru a evita supra-uscare a terenurilor persoanei după aplicarea de unguent sau gel este recomandat să se ocupe de suprafață o crema hidratanta.

Contraindicații și efecte secundare

Trebuie să ne amintim că Solcoseryl este medical mijloc și se aplică strict în conformitate cu instrucțiunile. În cazul depistării următoarele contraindicații utilizarea acestuia este interzisă:

contraindicații
 • individuală sporită de reacție la componentele mijloace;
 • până la vârsta de 20 de ani;
 • perioada sarcinii;
 • disfuncție a sistemului cardiovascular;
 • disponibilitatea de cataracta sau glaucom;
 • exprimate de tulburări hepatice sau renale.

Deoarece un instrument poate provoca o reacție alergică, atunci este necesar de a pre-test. Cu 1 oră înainte de procedură se aplică un pic de unguent pe zona de încheietura mâinii și admirați, nu daca vor aparea semne de răspuns inadecvat.

Efecte secundare, mai ales în cazul utilizării medicamentului dacă aveți alergii, se poate manifesta ca:

 • iritație, edem și roșeață;
 • senzație puternică de mâncărime pe prelucrate de votare;
 • dezvoltarea de dermatita;
 • exprimată de arsură;
 • greață și amețeli.

Ferește-te de sentimentele tale după aplicarea de unguente. Dacă apare o senzație de arsură, care nu are loc în termen de 10 de minute, apoi clatiti cu instrumentul și aruncați-l în continuare de aplicare.

Datorită concentrație mare de componente de origine naturală, bogată în oligoelemente utile, Solcoseryl are de întinerire influența pe suprafața feței. De asemenea, un mijloc eficient de a face față cu acnee și mici leziuni tisulare. Pentru a elimina ridurile mai bine să utilizați un unguent care se aplică pe timp de noapte sau utilizat în combinație cu alte mijloace de în formă de măști. Merită să ne amintim că unguent este un medicament de droguri, prin urmare, important să ia în considerare contraindicațiile și să respecte instrucțiunile de utilizare de unguente, fără a se depăși durata cursului.

10.05.2019