Cea mai buna gimnastica ridurilor de pe fata si pe gat

Face-building – apel lozincă, care a fost mult timp iubit de beauty bloggeri. Sub o modă definiția ascunde tehnica eficiente de a lupta cu schimbari fata. Gimnastica pentru fata antirid poate purta diferite denumiri – face-lifting, face-cultura, non-chirurgicale face lift... autorii dau dovadă de imaginație în întregime, dar esența nu se schimbă. Luați în considerare principiile de expunere și de tehnica de execuție față de gimnastica, de exemplu, cele mai eficiente metode.

Hasbinding

Nu există nici un loc detalii: reguli generale de face-building

Exerciții pentru mușchii feței împotriva ridurilor au o serie de autor de interpretări, dar detaliat procesul de învățare se pot distinge recomandări generale, care țin mai degrabă de organizare de momente. Luând decizia de a avea grijă de păstrarea prospețimii pielii, urmați următoarele reguli:

 • Începe să se angajeze la orice varsta, dar cele mai bune rezultate dă beginnings. Fetele în vârstă de 25 de ani deja ar trebui să lucreze la întărirea mușchilor feței, iar după 35 de ani, este obligatoriu de a instrui cel puțin 5 ori pe săptămână. Chiar daca ridurile nu deranjează, prevenirea funcționează mai eficient decât rezolvarea deja formată probleme.
 • Planul de antrenament este mai bine în dimineața, atunci când muschii faciali odihnit pentru o noapte și gata pentru încărcare. Cei cărora le este greu să retrase din circuitul agricol timp în dimineața de cantonament, va trebui să se angajeze seara. Eficacitatea seara de luare de mai puțin de dimineață, dar mai bine decât nimic.
 • Faceți câteva exerciții simple pentru cele mai problematice zone, și urmați-le ori de câte ori va sta minut liber. Utilizați timpul în picioare, în blocaje de trafic, la cinema sau pauza de la locul de muncă.
 • Înainte de îndeplinirea de antrenament obligatoriu scoateți machiaj. Minunat, dacă există posibilitatea de a lua o cabină de duș de contrast sau de a face un masaj ușor pe față și gât.
 • Gimnastica pentru fata antirid la domiciliu se realizează în fața oglinzii pentru a controla corectitudinea tehnicii. Nu uitați să păstrați spatele drept, pentru a nu împiedica circulația sângelui.
 • Este de dorit pentru a finaliza un antrenament ușor auto-masaj. Mash, loviți ușor și progladte musculare, cu accent pe locurile de deasupra disponibile ridurile fine.

După un antrenament sigur de a unge cu cremă sau hidratare a tenului față, gât și zona decolteului. Aplicați produsul pe liniile de masaj, aliniind de îngrijire cu masaj.

Pluta

Complexe de exerciții pot fi prezentate în formă de selecții pentru zone individuale sau pentru întreaga entitate. Dacă nu explicit prevalența ofilirea pielii într-un anumit domeniu, atunci alegerea ta - tipuri de implanturi cohleare pentru persoanele de riduri, video-lecția care a fost conceput pentru a lucra pe toate domeniile. Recenzii bune are sistemul american de autor Emma Hardy, care dă rezultatul, chiar și la modificări considerabile persoanei, care apar la femei în post-menopauză.

Departe gastii: exerciții de riduri din jurul ochilor

Timp de viață la femei este de multe motive pentru a zambi, dar de emoții pozitive piele subțire, în colțurile ochilor devine lucica-a ridurilor. Mai târziu, la acestea se alătură lasarea pleoapei superioare, pungile de sub ochi, căderea colț de ochi. Nu încetați să zâmbească, să consolideze muschii corespunzătoare va ajuta următoarea gimnastica de riduri din jurul ochilor:

 • Se framanta muschii, a clipit ochii. Deschideți ochii cât mai larg și acoperiți-le. Ai grija pentru, astfel încât în loc de muncă nu au fost implicați sprâncene și frunte. Durata warm-up – 1 minut.
 • Deplasați globilor oculari, parcă desenați cifra "8". Mișcarea urmați cu o amplitudine maximă de 30 de secunde pe fiecare parte. Vă rugăm să rețineți că este încadrată de opt, și nu un semn de infinit.
 • Desenați ochii cerc, mai întâi în sensul acelor de ceasornic, apoi în sens invers. Deplasați globilor oculari, nu în grabă, și repetați exercițiul timp de 1 minut.
 • Cu degetele index strângeți pielea în apropiere de externe colț de ochi, și de mijloc – în apropiere de piața internă. Acest lucru se face în scopul de a antrenament nu se vedeau cutele și ridurile, și a lucrat numai mușchi. Apăsați ferm partea de sus-lea pe jos, nu priŝurivaâs', țineți presiunea de 2 secunde și deschide larg ochii. Repetați acest exercițiu de 15-20 de ori.
 • Degetele continuă să țineți colțurile ochilor. Uita-te la tavan și să încerce să ridica pleoapa inferioara, de parcă priŝurivaâs'. Rămâneți în această poziție 4-5 secunde, relaxați-vă pleoapele și repetați exercițiul de 20 de ori.
 • Uită-te drept înainte și cât mai larg posibil descoperă ochii. Încercați să înainteze globul ocular înainte. Bucurați-vă de două secunde o pauză și închideți ochii. Efectuați 15 repetari.
 • Degetele arătătoare atașați de-a lungul pleoapei inferioare, apăsând-l la marginea fundului de găuri. Ridicați ochii în tavan și țineți-le așa timp de 40 de secunde. Prima dată fă-1 repetare, cu timpul, numărul va crește la 3.
Exercitii pentru ochi

Va demonstra cum de a face unele descrise exerciții pentru fata antirid video, uita-te la care nu este necesar de fiecare dată înainte de antrenament. Într-o zi, urmând lor, împreună cu autorul, vă veți aminti de tehnica și de a fi capabil de a exercita de sine stătător.

Cele mai eficiente exerciții de ridurile de pe frunte

Falduri și cute în această zonă sunt îndepărtate cu ușurință botox, dar ar trebui să se aplice, chiar local, neuro-paralitic otrava, atunci când există o alternativă în formă de față gimnastică? Surprins orizontale sau posac fruntea riduri sunt reduse, dacă în mod regulat pentru a efectua următoarele exerciții:

 • Pune palma pe frunte, astfel încât degetele mici presat pielea imediat deasupra sprâncenelor, iar celelalte degete refuzat ridare pielea de pe frunte. Încercați surpriza de a ridica sprâncenele, depășirea rezistenței de mâini. Relaxați-vă fruntea și repetați exercițiul de 20 de ori. La ultima repetiție rămâne în cea mai mare tensiune de 8-10 secunde. Cu timpul crește numărul de repetiții.
 • Apăsați tampoane degetele la frunte triunghi – degetele mici sunt situate exact pe marginea internă a sprâncenelor și de referință converg în centrul frunții. Strânge din sprâncene, în timp ce țineți pielea de părtinire. Veți simți ca sub degetele lucreaza muschiul mândru, responsabilă de apariția verticale fruntea ridurilor. Repetati de 15-20 de ori.
 • Relaxați-vă fruntea și ochii, apăsați cu degetele index pielea de deasupra sprâncenelor și încercați să fixați-le. Această mișcare este îndreptată spre relaxare a mușchilor, după exercițiile anterioare. Efectuați 5 repetari.
 • Așezați tampoane degetelor pe verticală în sus de la marginea interioară a sprâncenelor. Respirați adânc, și pe expiratie, trageți pielea centrul frunții, în parte, de relaxare și stretching supuse musculare. Repetați de 5 ori.
 • Exerciții de ridurile de pe frunte
 • Apăsați o palma de la mijlocul frunții, astfel încât vârfurile degetelor au fost trimise la nas. Pe inhala uită-te în jos, expirati, ridicați ochii, în același timp trăgând pielea de pe frunte în sus. Efectuați 5 repetari.

Opțiunea lui de a spune la revedere cu ridurile de pe frunte oferă Victoria Shearing, și gimnastica pentru fata de riduri, un video care explică, de asemenea, structura lobul frontal musculare și tehnica de masaj de relaxare zona frontală.

Zâmbim și fasole mung: exerciții pentru fata impotriva ridurilor din jurul buzelor

Această zonă este foarte bine reacționează în mod sistematic de antrenament. Deja după câteva săptămâni de cursuri veți observa netezirea ridurilor din jurul buzelor, ridicarea colțului gurii și reducerea cutelor în ea.

Atunci când se realizează gimnastica faciale antirid, asigurați-vă că pielea nu format falduri. Antrenați-vă în fața oglinzii și, observând cutele de sub tensiune a mușchilor, un pic mai puternic trage pielea. A neglija această regulă, tu a alerga riscul de a aprofunda ridurile.

 • Atașați palma la gură în poziție verticală. În acest degetele mici se află în apropiere de aripile nasului, și partea centrală a buzelor rămâne agresivității. Nu deschide gura scoate buzele înainte, ca pentru un sărut. Repetați acest exercițiu până când vă simțiți obosit în zona buzelor și în jurul lor, crescând treptat numărul de repetiții la 25-30 de ori.
 • Așezați tampoane degetelor de la ambele mâini de-a lungul nasolabial falduri. Degetul inelar retinut colțul gurii, și arătător se află în apropiere de aripa nasului. Face un efort, parcă încercând să zâmbească. Asigurați-vă că colțurile buzelor căutat în sus, iar nu în parte. Efectuați 30 de repetari.
 • Cu vârfurile degetelor de la ambele mâini, strângeți pielea arc de-a lungul buzei de jos. Încercați să dezvălui dinții. Dacă aveți confuz tehnica, mai întâi faceți un exercițiu fără respectarea de piele cu degetele, pentru a simti ce mușchi trebuie să se încadreze în muncă.
 • Spuneți litera "O", trăgând buzele în dreptul oval. Acest lucru ar trebui să stretch pielea din zona nasolabial triunghi. Apăsați arătător și degetele mijlocii colțurile gurii și începe să arc buzele și dinții. Urmați până la senzația de ușoară oboseală, tinzând la 30 repetari.
 • Completeaza gimnastică exercițiu de relaxare a mușchilor. Închideți gura nu strânge buzele. Profund inspirați pe nas și expir zgomotos gura, nu deschiderea uși. Buzele se vor efectua vibratoare mișcare.

Zona din jurul buzelor sprijină în toate tehnicile de autor, și de complexe pentru ea a dezvoltat destul de mult. Opțiunea de exercitii pentru fata antirid oferă un video, în care, de asemenea, descrie tehnica de a consolida muschii obrajilor pentru a lupta cu pliuri în jurul nasului și a buzelor.

Continuăm: maiden gât și ovalul feței

Flasc ovalul feței, bărbia dublă și ofilirea pielii de pe gât vechi chiar mai puternică decât ridurile. Face-building bine strange aceste zone, aducând la tonul muschii corespunzătoare. Pentru a păstra tinerețea va ajuta zilnic de efectuarea unor astfel de exerciții:

 • Stați drepți, relaxați-vă fața și închideți gura. Mijlocul de limbă cu un efort apăsați pe cerul gurii. În prima abordare, lucrați rapid, urmând 10-15.
 • Comprimat într-un pumn cu mâna înapoi zona dintre gât și bărbie. Încercați să deschideți gura, făcând clic pe mâna de 10 ori. A doua abordare urmați cu solicitare statică – faceți clic pe pumnul și, ținându-tensiune, numara pana la 8.
 • Buzele
 • Trageți buzele înainte, pronunțând sunetul "U" și încordarea gâtului. Rapid trageți buzele, spunând "x-men" și mențineți-o astfel de poziție 10 secunde. Relaxați-vă și efectuați 10-15 repetari.
 • Trageți sunetul "E" de 10 secunde, punând înainte și în sus bărbia și buza de jos. Ferește-te de menținerea postura în timpul antrenamentului.
 • Imbratisati partea de sus buza de jos, pentru a întinde pielea gâtului și a bărbiei. Rotiți încet capul spre dreapta și în sus, numara pana la 8 și de a face aceeași poftă de mâncare în altă parte. Repetați exercițiul de 10 ori în fiecare direcție.
 • Încheietoare ceafa cu mâinile. Apăsați pe mâini timp de 10 secunde, încercând să respingă capul pe spate. Efectuați 6 repetari.
 • Preload buza de jos, astfel încât pe bărbie s-au format nereguli, în cazul în care sunteți nedreptățit. Fixați ocupat poziția 10 secunde, asigurându-vă că într-o oglindă pentru a colțurile buzelor nu a scăzut în jos. Asigurați-4-5 repetari.

Pe postat video de mai jos este prezentată gimnastica pentru fata si gat antirid, care vizează lupta cu un al doilea bărbie și restaurarea corectă a ovalului feței.

Elastic pe obraji 5 minute

De a lucra cu rumeni nevoie neapărat, chiar dacă riduri pe ele până când nu se vede. Simplu complex va trage conturul feței și cutele nazolabiale, datorită următoarelor exerciții:

 • Apăsați palmele de obraji și cu un maxim de efort încercați pentru a umfla lor, depășirea rezistenței de mâini. Țineți timp de 5 secunde și repetați exercițiul de 15 ori.
 • Umfla obraji alternativ, continuând să țineți palmele lor. Repetați de 15 ori pentru fiecare parte.
 • Plasați degetele arătătoare între suprafața internă a obrajilor și inferioară lângă dinți. Încercați să atragă obrajii între dinți, împingând pe degetele de 15 ori.

Sedintele de gimnastica faciala nu numai că va consolida muschii si vor reduce ridurile, dar, de asemenea, va pune un ten sănătos datorită activării circulației sângelui. Păstrați tinerețea feței și încrederea în sine, împreună cu simplu și accesibil metoda de face-building!

16.05.2019