Primele riduri de expresie. Cauzele apariției și lupta cu ridurile

15 000 de ori pe zi. Acesta este numărul mediu de contracții a mușchilor feței. Acestora, aproximativ 60 de minute. Ele ajuta pentru a muta maxilarul.

Aproximativ 40 de muschi faciali. Ei reacționează la trăiri sufletești, schimbându-și expresia feței. Este interesant că de la craniu musculare aproape nu există. Toate 40 de concentrat pe fata. Aici trece nervul facial.

El se leagă de muschii faciali cu sistemul nervos central. Această interacțiune duce la apariția ridurilor. Prin ce se deosebesc de cele obișnuite, cum sunt? Primim răspunsuri.

Ce ridurile sunt numite facial

Ridurile sunt legate nu atât de mult cu inaintarea in varsta, cât de mult cu frecvente de reducere a anumitor grupe musculare faciale. Le mai numesc boli de piele. Alte muschii corpului uman numit osos.

Ridurile de pe frunte

Ultimele încep de la oase și sunt atașate la el. Imita la fel de mușchi, incepand la craniu, se fixează la piele. De aceea, reducerea musculare fibre trage o covoarele, schimbându-și expresia feței.

La unii apar ridurile de pe frunte. Alte preocupat de "cioara picioarele lui" în colțurile ochilor. La al treilea se pun cutele nazolabiale, iar al patrulea – o plasă de riduri fine în zona gurii.

În consecință, unii de cele mai multe ori de a reduce muschii fruntii, iar altele – ochi, buze. Întârziind o piele, fibre musculare formează pe ea cute. Aceasta este ridurile feței.

Spre deosebire de vârstă, acestea nu sunt asociate cu pierderea de elasticitate a țesuturilor. Elasticitate îi conferă un cadru de colagen si elastina. Fibrele acestor proteine sunt țesute între ele, sunt pline de umezeala, primavara.

Cu vârsta, producția de colagen fizzles. Totodată, pielea isi pierde elasticitatea și se prăbușește în locuri cu cel mai mare deficit de proteine.

Ridurile gurii, a fruntii, a nasului sau a ochilor pot apărea cel puțin 14 ani. Totul depinde de activitatea de expresii faciale umane și a parametrilor lui de piele. Cel mai rapid cute se formează pe un strat subțire pielea.

Pentru europeni, acestea sunt tipice. Pielea asiatici si negri mai dens, mai gros. Deci, cum de a elimina ridurile în tinerețe, se gândesc, în principal, europenii.

Până fiziologi explică cauzele apariției ridurilor de expresie, prin funcționarea mușchilor și a nervilor, specialiștii care recunosc proprietăți de oameni pe fețele lor se găsesc motive de schimbări în caracteristicile de caracter. Să ia o privire la cu cele ale lui, că-și schimbă fața.

Cauzele apariției ridurilor de expresie

Ridurile din jurul ochilor, în opinia specialiștilor, care recunosc proprietăți de oameni de pe fețele lor - un semn de atenție și memorie excelenta. Caracteristici plăcute, dar conduc de identitate la aparitia ridurilor timpurii. Mai întâi, ele se manifestă atunci când un zâmbet, iar după, se pun pe o bază permanentă.

"Cioara picioarele lui" la ochi pot merge în sus sau în jos. Ultima opțiune este una specifică pentru noi pesimiștii, suspicios persoanelor romantice le. Liniuță de la colturile ochilor în sus vorbesc despre bucuria de a trăi. Ea devine o cauză de facial cute. Internă fel de agresiune se manifestă în unghiulare riduri aproape de ochi.

Primele riduri de expresie

Oamenii de știință eliberează verticale cute între sprâncene. Împotriva ridurilor de expresie de acest tip, spune o a doua caracteristică a personalității – încăpățânarea.

Titularii de riduri în zona dintre sprâncene pot să nu cedeze, chiar realizând eroarea lor de acțiune și de opinie. Înțelegerea este o consecință a gândit. Oamenii cu ridurile dintre sprancene predispus la analiză. Această înclinație și schimbă fața.

Ridurile de pe frunte, de obicei, sunt orizontale. Longitudinale linie indică auto-suficiență și de intelectualitate. Cu toate acestea, mici și discontinue orizontale, falduri – o consecință a dragostei față de a bârfi.

Nu toată lumea place că are pe fata scris: — "Love unui preparate de spălare de oameni de oase". În scopul de a deveni corectarea ridurilor de expresie. Cu privire la modalitățile de a petrece o explica în finală capitol. Între timp, vom continua analiza de identitate, la aparitia ridurilor, înțelegând cauzele apariției lor.

Dungi verticale pe frunte sunt rare, caracterizează deschise și blajin. Aparent, astfel de oameni un pic. Rămâne să sperăm că cetățenii de pe străzile petrecut la netezirea ridurilor de expresie, ascunde bunătatea de ochii indiscreti.

Deși, ascunde mai bine longitudinale linie între sprâncene. Spre deosebire de verticale, spun ei, nu despre intelectul, ci despre timiditatea și neîncrederea în sine.

Sunt pe nas și curbilinii cute. Acestea sunt caracterizate, în principal, de bărbați. Curbe eliberează gelos. Vieții lor dezechilibrat. În special, ar trebui să alerteze adânci ridurile.

Ele pot fi și de la colțurile exterioare ale sprâncenelor. Merge în sus, astfel de cute da încredere personalități. Adevărat sau nu, dar specialiștii citit de persoane au creat un stereotip. Potrivi lui, da, și-și piardă tinerețea pielii, doresc puțini.

Prin urmare, popular cerere "crema impotriva ridurilor de expresie". Dacă el poate fi eficient, ia în considerare, din nou, într-un capitol separat.

Orizontală cratimă de la marginea exterioară a sprâncenelor – un semn de onestitate și devotament. Deși nu elimina deloc. Ridurile orizontale de deasupra sfârșitul sprancene, la fel, certificat naturi, care sunt în mod constant ceva e de mirare. Atunci când o mulțime de lucruri în lume uimitor, acest lucru vorbește despre un profund percepția și dorința de a învăța lucruri noi.

Deasupra sprâncenelor apar ridurile de relaxare. Astfel de cute indică anxietate de personalitate și, de obicei, deținute de persoane sunt predispuse la stres si depresie, atacuri de panica stări.

Crema impotriva ridurilor de expresie cumpără și pentru rupturi de aproximativ buze. Se întind de la le colțurile de sus – un semn de optimiști, pulmonar, în creștere și blajin.

Descendentă linie – prevalența de emoții negative. Suferința și frustrarea se reflectă chiar și în nasolabial cutele.

Din punct de vedere fiziologie, ei – nu un semn de zâmbind de oameni. Acest punct de vedere discutabil. Dar, efectul de imbatranire exprimate nasolabial rupturi de evidentă. Vom mai tineri, alegând cel mai bun mod.

Acupunctura

Modalități de a face cu facial riduri

Cum de a elimina ridurile de la domiciliu? O chestiune de interes nu este gata de a cheltui bani pe saloane, nu este deteriorat-le ocupate. Raspunsul valabil pentru toate.

Dacă prima cauză cute – expresii faciale, cauzată de emoții, trebuie să învețe să-l controleze. -În primul rând este în valoare de a scăpa de așa-numitele lamele.

Au întâlnit oameni de la care mereu ridicate umeri? De multe ori, aceasta este cauzată de un spasm muscular. Ei nu sunt de multe ori doar se reduc, în general, nu se relaxează.

Este și o clemă. Motivele lui sau fiziologice sau psihologice. La primul se referă, de exemplu, miopie. În acest caz, muschii ochilor relaxați-vă după selectarea lentile, ochelari de operare a intervențiilor.

Psihologice cauze cleme musculare de a lupta mai greu. Trebuie să înțeleagă, senzație de constricție dacă, sau teama de a fi înțeles greșit conduc impulsurile nervoase.

Voință și trebuie să se relaxeze ocupat de votare și de a face acest lucru de fiecare dată, de îndată ce, din nou, veți observa tensiune. Lucru complicat. Cu toate acestea, de fapt, pentru a dezvata încrunta fruntea, mult unui ascensor sprancene, lăsa în jos colțurile gurii în jos.

Altceva, sănătos emoțiile exprimate cu periodicitate, de exemplu, de bucurie. Ea a turnat într-un zâmbet. Nu există nici un motiv să renunțe la ele. Atunci, cum să procedeze cu facial riduri?

Aveți posibilitatea de a procura produse cosmetice, de exemplu, masca de ridurilor de expresie. În acestea sunt incluse active hidratante complexe. Deja s-a discutat, ce imita cute mai repede se formează pe pielea subtire.

Dar, chiar mai repede ridurile se formează la uscare. Lipsa de elasticitate literalmente rupe capacul la contractia musculara.

Pielea umezită, se pare încetini formarea ridurilor de expresie. Comentarii despre produse cosmetice nu indică dispariția rupturi, doar parțială netezirea și de frânare continuarea studiilor.

În produsele cosmetice de îngrijire a pielii feței se adaugă acid hialuronic, acizi grași nesaturați, suc de aloe vera, uleiuri esențiale și hidrolizate elastina.

Toate componentele sunt sigure și, într-adevăr, nevoie de piele. Alta este problema. Crema da masca pătrunde numai în epiderma. Este stratul superior al pielii. Între timp, procesele ireversibile merg la nivel de derma – stratul median.

Acolo se poate pătrunde doar cu un ac sau microunde magnetoterapia, soarelui. Ultimele ajuta cu vîrste imbatranire, deoarece stimuleaza producerea de colagen si elastina.

Acul aceeași metodă pentru a lupta cu expresii faciale. Blocarea poate fi nu numai de voință, dar și toxina botulinica. Este aceeași otravă care provoacă boala botulism.

Deadly comune la scară și mai mari doze, el este util în local aplicare. Acupressure introducere în mușchi blochează. Fibrele nu pot micsora 4-5 luni.

În consecință, în acest moment este blocată și dezvoltarea ridurilor. Ridurile ei prin relaxare musculare. Realizat complet doar de voință și poate unități.

Ridurile cu botox nu este capabil de a umple. Aceasta este misiunea de acid hialuronic. Spre deosebire de un agent de-blocker, ea – ingredient natural de piele, acumulează în ea umezeala.

Ridurile

Supliment de acid din exterior nu strică niciodată. Umiditatea în moleculele de substanțe netezește rid, dar nu blochează funcționarea mușchilor. Ține cont de navigat pe preponderența factorilor în natură apare rupturi.

Cutele nazolabiale, de exemplu, nu există nici un sens de a bloca. Cum, atunci, să vorbească, să zâmbească? Nevoie de umplere cu acid hialuronic. În partea de sus a persoanei ce lucrează toxina botulinica. Combina tehnici pot fi și chiar trebuie.

Profitând de injecții, trebuie să ia în considerare natura lor temporară. Acid și toxina botulinica resorbit. Pielea, ca și mai înainte, nu reuseste sa produca o cantitate corespunzătoare de substituenți și nu este capabil să se ocupe cu activitatea mușchilor faciali, de mers pe jos de la botox.

Sunt necesare procedurile repetate. Dacă botox actualizarea aproximativ o dată la șase luni, acid hialuronic injectat cel puțin o dată la 8 luni. Uneori, acțiunile de acid este suficient pentru un an.

29.05.2019