Plasture antirid, tipuri și modalități de aplicare

Plasture antirid – o alternativă foarte bună de Botox și alte injecții. Plasture, ca și injecții, relaxeaza muschii, previne reducerea lor, dar spre deosebire de Botox, el acționează mecanic și nu dăunează.

Apariția ridurilor, contribuie mai mulți factori:

Aplicarea plasturelui
 • scăderea producției de colagen;
 • pierderea de umiditate;
 • expunerea la factori negativi (obiceiuri proaste, factori de mediu);
 • alimentația incorectă și altele.

Primele ridurile apar, uneori, la femeile tinere (20-25 ani). Motivul constă în afectivitate excesivă și a feței. Mobilitate a mușchilor feței, cu timpul, duce la apariția primelor riduri.

Există o mulțime de metode de a lupta cu ridurile. Utilizarea plasturelui pentru a elimina de modificări legate de vârstă ale epidermei poate părea o inovație. Dar această metodă pentru prevenirea ridurilor folosit încă din cele mai vechi timpuri. Fete tinere lipite pe frunte patch-uri, astfel încât acestea nu au putut zbenguie. Multe femei s-au convins de înaltă eficiență de aplicare a plasturelui în lupta pentru tineret.

Ca plasturele ajută pentru a scăpa de riduri

Plasturi pentru persoanele de riduri pot fi achiziționate de la magazinele online și convenționale farmacii. Dar unele femei nu sunt rezolvate pe o astfel de achiziție, deoarece nu înțeleg modul în care el acționează. Principiul de funcționare a acestei metode este foarte simplu.

Cauza principală a ridurilor de expresie este excesiv de mobilitate a mușchilor feței. Când plasture lipit pe zona cu probleme, se fixează poziția mușchilor și le împiedică mișcarea. Cu sigilat frunte dificil de a sprâncenelor. Datorită acestui fapt, mușchii se relaxează și să ia poziția corectă. În urma ridurile răspândirea (mici, aproape imediat, și o profundă nevoie de timp).

Patch-uri de ridurile de pe frunte și nas

Soiuri de transdermici de riduri

În farmacii se vând speciale de patch-uri pentru a lupta cu ridurile.

Uneori, femeile folosesc obișnuite de patch-uri, dar acest lucru trebuie făcut cu precauție extremă. Fiecare dintre variante are propriile caracteristici.

De cea mai mare popularitate se bucură de patch-uri de la producătorul american, deoarece acestea vă permit să scapi eficient împotriva ridurilor de expresie. Corect utilizarea lor oferă posibilitatea de a scăpa de mici și șanțuri adânci pe piele. Rata de recuperare de netezime a tegumentelor depinde de starea pielii și adâncimea ridurilor. Pentru a netezi mici riduri destul de 2-3 proceduri, dar pentru a scăpa de puternice semne de imbatranire, va avea nevoie de aproximativ 2 săptămâni.

Patch-uri au o mulțime de avantaje:

 • ușor de folosit;
 • rezultate vizibile după prima procedură;
 • în condiții de siguranță;
 • se aplică pentru diferite zone ale feței;
 • preț accesibil.

Pentru confecționarea lor este folosit nealbite kraft, hârtie și adeziv baza pe amidon.

Această metodă de a elimina ridurile nu provoacă efecte secundare, iritatii ale pielii și alte consecințe neplăcute.

Se pot lipi pe frunte, zona din jurul buzelor și așa mai departe. Pentru a combate ridurile din jurul ochilor remediu este recomandat pentru a monta pe temporal parte a feței, deoarece tegumentelor din jurul ochilor este foarte delicată și subțire, ușor se poate deteriora.

Cum de a aplica patch-uri?

În utilizarea acestei metode anti-rid nu este nimic complicat. Întreaga procedură se reduce la câteva simple acțiuni:

 1. Curățați pielea cu ajutorul mijloacelor speciale. Înainte de fixare "pansamente", se aplică crema hidratanta. Așteptați până când crema este absorbită.
 2. Degetele ușor masaj zona cu probleme, pentru a vă relaxa mușchii și de a îmbunătăți circulația sanguină.
 3. Puneți plasturele de film de protecție și umeziți cu puțină apă.
 4. Ușor îndrepta ridurile (nu trage pielea) și stick "suportul muschilor".
 5. Deplasați degetul de mai multe ori cu un prosop sau cu un tampon de bumbac pentru a el bine blocat.
 6. După un timp, scoateți plasturele, dar, mai întâi, umeziți-l cu apă. Nu ștergeți-l cu forța, deoarece veți stretch pielea chiar mai mult.
Plasture pentru ochi

Este important de a aplica plasturele pe toată lungimea ridurilor. Dacă este necesar, utilizați mai multe piese. Procedura de aliniere a ridurilor ar trebui să dureze nu mai puțin de 3 ore. Dacă aveți riduri adânci, fixat plasturele poate fi pe timp de noapte. Procedura se repetă zilnic.

Pe contul japoneze cosmetologi, de asemenea, are un design unic. Particularitatea principală este baza de la aqua-metal – o combinație de nobil tipuri de metal cu apă. Când utilizați un plasture muschii fetei se relaxeaza si ridurile se netezesc.

Plasturele poate fi folosit de ridurile de sub ochi și peste ochi, spre deosebire de alte tipuri de astfel de produse. Prin combinarea de particule de metal (aur, titan, argint și așa mai departe) cu apa, a nu se deteriora pielea delicata din jurul ochilor.

Aplicarea acestui tip de transdermici nu este diferit de cele de mai sus descrise instrucțiuni. Stick-l nevoie pentru a îndreptat ridurile, pre-compensare de persoana. Durata procedurii și de cursul de schimb, în general, depinde de starea epidermei.

Atunci când cumpără și aplicarea plasturelui este important să rețineți că acestea diferă în funcție de domeniul de aplicare (buze, pe frunte, din jurul ochilor și așa mai departe). La scoaterea plasturelui nu încercați să-l rupă cu unghiile. Umeziți și scoateți cu atenție, nu se întinde pielea.

Aplicarea obișnuite transdermici

Pentru a combate ridurile femeile folosesc toate metodele disponibile. Unele dintre sexului frumos pentru a elimina semnele de imbatranire se aplică obișnuit de plasture. Dacă doriți să verificați pentru tine această metodă, faceți acest lucru în următoarea succesiune:

 1. Înainte de procedura de curata fata. Este de dorit de a utiliza speciale de cosmetice (lotiuni, scrubs și așa mai departe).
 2. Sigur de a aplica o crema hidratanta, cu un strat subțire. Așteptați până când acesta este absorbit, dar nu se usuce complet.
 3. Plasture pentru ochi și obraji
 4. Normal plasturele se taie în bucăți mici. Lipiți-l pe zonele cu probleme, de pre-degetele de raspandire a ridurilor.
 5. Masaj ușor zona degetelor înainte de fixare de a îmbunătăți circulația sanguină.
 6. După câteva ore, scoateți "ochi", pentru a nu deteriora pielea afectată.

Dacă după îndepărtarea plasturelui pe piele au rămas urme, nu vă faceți griji, în câteva minute, ei singuri să dispară. Normal plasturele este interzisă utilizarea de riduri din jurul ochilor, iar pe frunte-l poate în condiții de siguranță pentru a lipi.

Expertii nu recomanda de a utiliza această metodă mai des de una-două ori pe lună. Pielea de sub "eticheta" nu respiră, prin urmare, frecvente proceduri pot mai mult rău, decât pentru a rezolva problema.

O caracteristică a utiliza un plasture antirid constă în relaxarea mușchilor feței, ceea ce contribuie la reducerea masei musculare. La fel în mod regulat aplicarea produselor cosmetice muschii fetei memoreze poziția corectă, ceea ce previne apariția de noi semne de imbatranire. Această metodă de a lupta cu ridurile sigur, dacă urmați simplu instrucțiunile de aplicare.

31.05.2019