Masaj facial antirid la domiciliu

Cel mai eficient mod de a face cu schimbari fata este masajul. Ridurile de la fiecare persoană în mod diferit.

Acest lucru depinde de tipul de piele, caracteristicile faciale, genetica, stres și așa mai departe

Masaj

Cosmeticieni si maseuri recomandăm să începeți masaj la primele riduri — aproximativ 25 − 30 de ani. În timp util de abordare, această procedură va fi într-adevăr eficient și să dea rezultate bune.

Pregătirea persoanei

Înainte de procedura se pregătesc pielea feței și mâinile maseur. Este important să înțelegem că anume mâinile — principalul instrument de masaj facial impotriva ridurilor, prin urmare, în prealabil, trebuie să:

 • Scoateți toate bijuteriile.
 • Pentru a face o manichiura, care nu va provoca disconfort clientului sau să auto-masaj.
 • Dezinfectarea cu mijloace speciale.
 • Pre-încălzirea amprentele, în cazul în care mâinile sunt prea reci.

Pentru masaj se folosesc pentru mai multe creme cosmetice sau uleiuri vegetale — de măsline, seminte de in, ulei de germeni de grâu, sâmburi de piersică și așa mai departe de La prima procedura este mai bine să utilizați crema hipoalergenic, pentru a nu provoca o reacție negativă a pielii.

Pentru tenul gras este recomandat să adăugați în crema de câteva picături de suc de lamaie. Poate fi încă folosit de copii de praf, pe baza de talc.

Înainte de masaj trebuie să facă make-up remover persoane: elimina toate produsele cosmetice, curata porii de murdarie si praf. Mai departe fata de încălzit, se spală cu apă caldă, cu decoct din plante medicinale sau se aplică un prosop umed fierbinte. De mult timp la abur pielea este imposibil să nu pentru a obține arsuri.

Ultima etapă de pregătire — hidratare a pielii mijloc. Pentru pielea uscata se aplică ulei, iar pentru tenul gras — o crema speciala. Instrumentul lasa pe fata 10 − 15 minute. Apoi începe procedura de.

Masaj la domiciliu

Home auto-masaj vă recomandăm să urmați câteva reguli importante:

 • Nu de mult pună presiune pe piele sau întindeți-l.
 • Mâinile trebuie să se deplaseze lin, mangaie fata si gat.

Pentru auto-masaj aplică profesionale, cum ar fi tehnica:

Ulei
 1. Aplica presiune pe zonele de piele, folosind toata palma sau vârful degetelor. Această tehnică ajută pentru a strânge ovalul fetei, pentru a reveni pielea fosta elasticitatea.
 2. Stroking. Fac cu palmele sau cu degetele. Eficient pentru retragere rapidă a toxinelor și de a accelera circulația sângelui.
 3. Furnicături. Această tehnică este utilizată pentru a lupta cu riduri adânci. Pielea pinch doar pe liniile de masaj.
 4. Șlefuit. Fac o mișcare circulară cu vârful degetelor. Această tehnică ajută la reducerea umflarea, accelerează circulația sângelui, reduce depunerea de strat adipos.
 5. Palparea pielii. Folosesc de 2-3 degete pentru procedura. În procesul de sunt prinsi de muschi simultan se fac ușoare de apăsare și frecare. Acest exercițiu ajută la restabilirea elasticității pielii și în același timp de a retrage excesul de cleme.
 6. Aplauze. Ușoare Pat stabilizează activitatea glandelor. Mai întâi se fac ușoare lovituri degetelor, finisare tehnica deja palmele.

Pentru piele sensibila folosesc doar tehnici care economisesc: netezirea, aplicatia, ușoare aplauze. Mai bine să renunțe la grave moduri de expunere (trucuri, frecare, frământare).

Tehnica de masaj clasic

Această opțiune — un bun de prevenire timpurie manifestare de imbatranire. Regula de bază — mișcarea se efectuează pe liniile de masaj. Ele coincid cu locurile de drenaj limfatic. Manipulare incorectă poate agrava starea pielii, iar ridurile vor deveni mai evidente și mai adânc.

Clasic, masajul se aplică tehnici care economisesc este șlefuit, netezirea și o ușoară bătaie.

Procedura începe să facă din centrul fruntii. Mușchii în acest loc trebuie să cât mai relaxați. Frecat fruntea de a nasului spre tâmple, care se încheie în zona de creștere a părului. Dacă profunde riduri completează procedura de frământare.

Apoi se masează zona din jurul ochilor. Este important să ne amintim că mișcarea în secolul începe întotdeauna apropiere a nasului și trimis la un colț de ochi. Iar de sub ochi toate invers. De la marginea exterioară spre interior. Acest lucru este foarte delicată parte a feței, astfel încât toate mișcările sunt efectuate fără probleme, încet, ținând cont de tipul de piele. Pleoapei superioare poate fi un pic masați ușor cu vârful degetelor, de la inferior-lea se aplică numai mutarea ușoare de mișcare .

Nasul masat începând cu aripi și treptat se deplasează în sus. Iar obrajii masaj cu grijă, evitându-se elasticitatea pielii. Fac procedura cu trei degete de la colțul gurii la obraji, de la buze spre tâmple.

Bărbia poate fi Pat și frecați. În cadrul masajului această parte se întâmplă de prevenire a doua bărbie, se trage conturul feței.

Masaj antirid

Din păcate, de multe ori femeile ajung masaj facial anume pe bărbie, uitând de gât. Zona decolteului este important să se acorde timp folosind cursei de jos și spre bărbie. La urma urmei, acesta este în primul rând dă vârsta femeii.

Masaj cu distinctive riduri

Dacă profunde legate de vârstă manifestări recomanda utilizarea intense de manipulare. O atenție deosebită acordă cutelor apropiere a nasului și a buzelor, făcându-activare sau ușoare furnicături.

Ridurile verticale de pe frunte recoltate cu ajutorul presiune, și accidente vasculare cerebrale de la centrul de la frunte la temple.

Active trucuri folosesc de multe ori atunci când profunde riduri ca o metodă eficientă.

Masaj facial japonez

Masaj Shiatsu a venit la noi din Japonia. Înainte de procedura, este important a se relaxa pe deplin. Pentru a efectua cel mai bine în dimineața devreme sau seara, înainte de culcare.

De asemenea, persoana trebuie mai întâi să se pregătească — pentru a curăța de cosmetice decorative și de praf, se incalzeste un prosop cald. Efectuează următoarele exerciții:

 • Cu ajutorul degetelor, faceți clic pe colțul interior al ochilor. Exerciții petrec 4-5 secunde. Alt exercițiu se repetă de trei ori.
 • La temple se află punctele de acupunctura. La apăsarea pe aceste locuri se simte slab de durere. Le masează cu mișcări circulare, folosind tampoane degetelor.
 • Palma lui accident vascular cerebral gât de la mijloc și de sus. Acest exercițiu este de a efectua de 10 ori.
 • Exercițiu cu buzele. Cu vârful degetelor accident vascular cerebral buzele de la mijloc la colțurile gurii. Un punct de deasupra buzei superioare folosesc pentru îndepărtarea ridurilor.
 • Frunte Pat de opt ori cu degetele de la ambele mâini. Se mișcă în direcția de la sprâncene în sus și în lateral spre tâmple oto frunte.

Presopunctura ridurilor

Unele metode au venit la noi din Tibet, India, Japonia, Coreea sau China. Profilaxia imbatranirii — impactul asupra punctelor biologic active (BAP). În fiecare metoda se specifică poziția de numărul acestor puncte, dar esența procedurii este una și aceeași.

Regulile de bază de presopunctura:

 • Procedura se face numai cald, pre-încălzit mâini.
 • Un click pe BAT nu durează mai mult de 7 secunde, iar la gât nu mai mult de 4 secunde.
 • Principalul instrument de lucru — pad de degetul mare. Unii maeștri folosesc încă de mediu si aratator.
Presopunctură

Etapele de desfășurare a procedurii de

 1. Toți mușchii feței tensionate, după care relaxați-vă puterea voinței. Întorc capul spre dreapta, apoi spre stânga. Simultan pronunță sunetul "a". Acest exercițiu ajută pentru a elibera tensiunea musculara.
 2. Deschide gura si ori buzele într-un tub. După aceea, încercarea de a deschide gura larg, țineți mușchii cavității bucale, în formă bună.
 3. Începe să masaj frunte cu mișcări circulare, treptat, intensificând presiunea la apăsarea pe piele.
 4. Caută punctul în domeniul pomeți, se masează ușor cu mișcări circulare, folosind vârfurile degetelor.
 5. Capul aruncat înapoi, ridicând bărbia în sus. Mai departe trage maxilarul inferior, strecurat cu muschii. După câteva secunde, revenind la poziția inițială.
 6. Urechile se închid palmele și păstrează această poziție timp de 3 − 5 secunde.
 7. Termină masaj exercitiu de relaxare a tuturor mușchilor feței.

Chineză masaj facial

Fac procedura cu ulei sau crema. Nu face exerciții imediat după masă, cel mai bine este de a face prin 2 ore după ingestia de alimente.

Masaj chinezesc metoda:

 1. Umerii sunt crescute și relaxați-vă.
 2. Spate alin.
 3. Frecat de ei, între ei, încălzindu-le.
 4. Roti a globilor oculari în sus, în partea de jos. Direcția de mișcare — în sensul acelor de ceasornic, iar după sens invers acelor de ceasornic.
 5. Închid și deschid ochii la coadă.
 6. Cu vârful degetelor ușor apăsați pe ochi depresiuni.
 7. Pat aripile nasului, după macina nas.
 8. Masaj urechi, în special concentrându-se pe lobul.
 9. Degetele sunt crescute în parte, se efectuează la nivelul scalpului, în cazul în care părul este în creștere.

Masaj facial

Procedură eficientă de a face nu numai cu mâinile, dar și special aparate de măsurare. În magazine puteți găsi mai multe tipuri de masaj. Ele diferă unul de celălalt mod de lucru, pret, set complet.

Principalele tipuri de masaj:

Masaj facial
 • Jad — manual aparatul, care este compus din 2 role realizate din jad.
 • Roller — un dispozitiv simplu, format din mai multe role de diferite textura. Le-a condus de față, aplicarea unei presiuni usoare pe piele.
 • Cu ultrasunete, masaj afectează sonore fluctuațiile de pe piele, imbunatateste circulatia si tonusul.
 • Myo-stimulator — cel mai nou dispozitiv extern, care seamănă cu un set de căști. Sa răspândit pe fata, pornire prin piele trec impulsuri electrice, care afectează contracția musculară, circulație, nutriție.
 • Electric de masaj afectează persoana curent, stimulând contracția mușchilor și țesuturilor.

Atunci când nu se poate face masaj facial

Expertii nu recomanda să efectueze procedura în următoarele condiții:

 • Boli de piele (dermatita, acnee, erupții cutanate, acnee, eczeme etc).
 • Procesele inflamatorii de la nivelul pielii (răni, tăieturi, lovituri).
 • Prezența de formațiuni (ulcere, human papilloma, negi, alunițe).
 • Piele subțire, iar vasele de sânge sunt aproape de suprafață.
 • Arsuri solare, alergii la soare sau ger, exfoliere de vânt.

În orice contraindicații cosmeticieni recomanda pentru a efectua un tratament de piele sau de a alege pentru ei înșiși o alta procedura pentru a combate manifestările de imbatranire.

Masaj antirid — foarte utile în terapia și profilaxia. El are nu numai cosmetice, dar, de asemenea, club de efect. Este util atât pentru fete tinere în calitate de profilaxie și îngrijire, cât și pentru femei mature, ajută pentru a arata mai tanara si mai proaspata.

03.06.2019