Exerciții pentru fata antirid: complexul de domiciliu reînnoirea de gimnastică

Mijloace de întinerire a feței acum există foarte multe. Este și cosmetice și tratamente de înfrumusețare, și rețete tradiționale. Fiecare femeie alege ceea ce se potriveste cel mai bine o anume pe ea. Dar ar trebui să acorde o atenție chiar și la o sală de gimnastică pentru întinerire. Executarea simplu complex de exerciții nu va lua o mulțime de timp și nimic nu vă va costa. Rezultatul este același, dacă o faci în mod regulat, apare destul de repede și de frumos va rog.

Gimnastica pentru fata

Informații generale despre gimnastica pentru fata antirid

Autorii de cursuri de gimnastica pentru persoanele promit că prin astfel de exerciții se pot crea sine, practic, o nouă înfățișare, fără a recurge la chirurgie plastica. Este, desigur, prea mult, dar, de asemenea pentru a îmbunătăți aspectul și starea pielii sunt foarte potrivite. Începe de preferință în 30-35 de ani, când apar primele schimbări negative. Metodologii există foarte multe, metoda de studiu este destul de posibil de a alege una-două sau chiar compila ceva dintre cele mai plăcut și care oferă cel mai bun efect de exerciții.

Dacă face gimnastica de riduri, în mod regulat, puteți îmbunătăți în mod semnificativ aspectul

În orice sistem de antrenament mai rău decât este, dacă a efectua exerciții în mod corect, precis nu va fi. De fapt, este aceeași încărcare pentru organism. În rezultat, mod de a lucra muschii, crește fluxul de sânge la nivelul pielii feței, activeaza-l aprovizionarea cu oxigen și substanțe nutritive. Ca o consecință — este stimulată de actualizare a țesuturilor la nivel celular, producerea de colagen si elastina. Vizibil se întinde ovalul fetei, dispar vânătăi și pungile de sub ochi dispar mici imita ridurile. Este un efect general. Dar, putem să acorde o atenție sporită și un fel de problemă separată, de exemplu, profund falduri la nas, transversal aparitia ridurilor de pe frunte, cea de-a doua bărbie.

Dacă a efectua exerciții în mod corect, de deteriorare a aspectului sigur nu va fi

Înainte de a efectua exerciții nevoie pentru a elimina make-up și de a colecta de păr

La executarea complexului durează nu mai mult de 20 de minute. Este foarte important în acest corespunzător starea de spirit psihologic. Noțiuni de bază pentru exercițiile trebuie să ținem cont că nici gimnastica nu va da rezultate în combinație cu fumatul, consumul excesiv de alcool, moft fastfood, cronica lipsa de somn. Pre-revizuirea dieta dumneavoastră și stilul de viață.

Fast-food-uri

Nici gimnastica nu va ajuta pentru a îmbunătăți aspectul feței, fără complexe de modificări în stilul de viață și renunțarea la obiceiurile proaste

Descriere existente complexe

Metodologii de o reînnoire gimnastica pentru fata exista foarte multe. Cele mai multe dintre ele sunt dezvoltate în străinătate, dar în ultimul timp au apărut și ruși. Mai bine de pre-încercați mai multe complexe, pentru a găsi cele mai potrivite pentru tine, și nu profite imediat de unul singur.

Gimnastica respiratorie

Plus metodologii în simplitatea și complexitatea abordării. Procesul este foarte important respirație corectă. Din plămâni nevoie de complet pentru a elibera aerul, apoi face cea mai profundă rapidă și bruscă de respirație. Expirați pe gură, în același timp puternic trăgând în stomac. Așteptați 8-10 secunde, pentru a face o nouă inspirație.

Gimnastica respiratorie în lupta cu ridurile dă rezultate notabile

În momentul de întârziere de respirație în mod constant pregătite toate punctele active de pe fata — între sprâncene, externe și interne colțurile ochilor, whisky, aripile nasului, colțurile buzelor, tragus urechii, în locurile de montare partea de jos a maxilarului. În timpul acestor 8-10 secunde pe ele apăsați degete, creând un fel de unda. Pentru fiecare punct va avea nevoie de 10 repetari.

Cel mai cunoscut exercițiu "Urât grimase". Buzele aveți nevoie pentru a colecta într-un tub de ochi — pentru a descoperi cât mai larg. Apoi buzele se lasă în jos, datorită tensiunii musculare în zona obrajilor și a nasului, iar ochii se mișcă în sus. În această poziție cât mai mult posibil departe bage limba, pentru a lucra mușchii gâtului și bărbiei. Poziția păstrează timp de 8-10 secunde.

"Urât grimase" — cel mai cunoscut exercițiu din a întregului complex de gimnastică respiratorie de riduri

Pentru a spori efectul, puteți lua pozitia de "Leu" – picioarele desfacute aproape latimea umerilor, mâinile sprijina un pic mai sus de genunchi, pelvis ușor anularea în urmă. Capul cu acest dețin direct.

Exercițiul se termină la maxilarul inferior cât posibil colectari înainte, bărbie concomitent lent de a intimida la tavan. Mâinile sunt evacuate în urmă, picioarele nu vin de pe podea. În această poziție trebuie să dețină 6-8 secunde.

Exerciții pentru obraji împotriva

"Bulldog" obrajii foarte vechi și de a face vizual fata mai dur. Exercițiile se execută în poziția în picioare sau așezat. După gimnastica de preferință în termen de o oră de a renunța la active de expresii faciale.

Obrajii căzuți foarte vechi o femeie, și de a se manifesta acestea pot, în destul de o vârstă fragedă

 • Imaginați-vă că aveți de gând să plâng. A depus un efort de a reduce colțuri ale buzelor cât mai jos. Când a ajuns la limita, fixați poziția de 5-7 secunde.
 • Gura, deschizând dintii. Atașați la el vârfurile degetelor arătătoare. Încercați să le reducă împreună prin deplasarea mușchii obrajilor.
 • Trageți buzele într-un tub, obrajii foarte trage. Păstrând buzele nemișcate, încercați să cât mai umfla obrajii.
 • Strângeți creion sau alt obiect similar cu forme numai buzele, fără a recurge la ajutorul dintilor. În termen de două minute continuu egal sau scrie în aer ceva.
 • Îmbrățișează-te cu mâinile de umeri, strângeți buzele într-o linie. Încet inhalarea, simultan fiți cu capul pe spate. Când a ajuns la limita, trageți buzele flaut, fixați poziția pe 4-5 secunde.
 • Atârnat cu gura întredeschisă, închideți dintii buzele. Afară bărbie, puneți în el cu palma. Mișcați maxilarul înainte și înapoi, de rupere rezistența.
 • Cât mai umfla obrajii, tastând în gura de aer. Atașați la el palma, apăsați. Datorită rezistenței mușchilor obrajilor cu aer trebuie să rămână în gură.
 • Apăsați cu degetele cutele nazolabiale. Atârnat cu gura întredeschisă, pe rând, închideți buzele superioare și inferioare dintii.
 • Atașați degetele de la picioare chiar sub pomeți. Cât mai larg zâmbet. Fixați poziția de 5-7 secunde.
 • Ridicați bărbia în sus, bombat. Partea de sus buza acoperiti partea de jos. Încet înclinați capul într-o parte.

Exerciții pentru obraji destul de mult, puteți alege pentru ei înșiși 3-5 cele mai eficiente

În stare de funcționare ale obrajilor aleg 4-5 exerciții și de a face de zi cu zi a câte 10-12 repetări. Pentru a menține tonusul muscular este suficient de trei ori pe săptămână, le repeta de 5-6 ori.

Tibetan gimnastica

Extrem de important pentru timpul de executie a complexului de circa șase dimineața. Exerciții fac strict de zi cu zi, într-o anumită ordine. Poate fi pre-aplicați pe piele cu ulei sau crema de masaj. Poziția de pornire — spin rectificat, picioarele sunt presate împreună. Fiecare exercițiu se repetă de 8 ori.

În cazul tibetan gimnastica este extrem de important timpul exercițiilor

 • Phoenix aripile sale. Perie frecat energic, încălzind. Apoi, cu un efort reduc împreună, ridica pana la sprancene. Ochii se acoperă cu palmele, de 8 ori ușor clic. Nu lua de mână, deschide ochii, uita-te sus-jos, dreapta-stânga, roti în ambele direcții.
 • Phoenix în ceruri. Primele trei degete reduc în un vârf de cuțit, iau pielea de la centrul de sprancene. Lent de cotitură peste și crearea de "unda", se mișcă mai întâi una, apoi cealaltă.
 • Phoenix la pace. Degetele presat la exterior colțurile ochilor. Cu o ușoară apăsare duc la temple și înapoi.
 • Phoenix curata pene. Perie frecat, încălzind. Apoi presat palma la obraji, duc în jos de-a lungul obrajilor și a liniei maxilarului la centrul barbiei.
 • Piesa phoenix. Palmele așezate barca taganrog, închide gura și nas, astfel încât degetele au fost în domeniul pomeți, iar arătătoare pune pe aripile nasului. Deschid gura cât mai larg, bage limba, rotește-le în ambele direcții, bat pe buze.
 • Phoenix bea jade apă. Poziția de pornire — la fel ca și în exercițiul precedent. Buzele pus flaut, tras de ambele părți, în sus și în jos. Apoi contracta în fir.
 • Phoenix întâlnește inamic. Palmele la sol, plasându-la nivelul plexului solar. Timp de un minut ușor sunt tobele pe fata cu ajutorul degetelor.
 • Phoenix lauda de sine. Degetele pieptene părul în față și în spate — de la temple și frunte la partea de sus și partea din spate.

Japoneză gimnastica

De asemenea, cunoscut sub numele de "masaj Asahi". Este împărțit în două tipuri — masajul general și shiatsu (expunerea la un anumit punct). Non-profesioniști sunt expuși de-a doua practica nu este recomandata. Pentru a efectua toate exercițiile implică numai arătătorul și degetul mijlociu. Sigur de folosit ulei de masaj sau crema. Nu neapărat pentru a efectua un complex în întregime, faceți câteva exerciții pentru cele mai problematice zone. Poziția de pornire — culcat sau așezat. Presiunea — tangibil, dar nu până la durere.

Japoneză gimnastica de riduri permite, opțional, să se concentreze pe una sau mai multe zonele cu probleme

 • Obrajii. Ferm strângeți fălcile, deschisă ușor de dinții de jos. Partea de sus buza menține nemișcată. Fixa poziția, încet numărând până la cinci.
 • Barbia. Coborî bărbia la piept, conta până la zece. Încet arunca înapoi fața în sus. Țineți capul drept, pentru a muta în partea proeminente maxilarul.
 • Pleoapele. Închide ochii, un pic de a tergiversa pielea de la colțurile exterioare ale spre tâmple. Roti globilor oculari în ambele direcții de 10 ori, "uite" în sus, în jos sau în parte, stau în poziție timp de 5 secunde.
 • Buzele. Atârnat cu gura întredeschisă, aproape de dintii buzele. Menține poziția timp de 15 secunde. Buzele ori flaut, a tras. Încerca cât mai larg deschide gura, posibil, menținându-le fixe.
 • Frunte. Cu un efort presat degetele spre tâmple, cu ochii închiși, rotiți de ele. Pe cât posibil, deschide larg ochii, ridica sprancenele, prin imitarea mirare. În poziția freeze la 5 secunde. Pune degetele pe frunte, pentru a încerca să ridice sprâncenele, depășirea rezistența lor.
 • Cutele nazolabiale. Apăsați degetele de la aripi nas, cu un efort de a conduce în jos, descriind un arc de până la colțurile buzelor. Apăsați degetele sub nas, lent pentru a evidenția buzele pe contur.
 • Ovalul fetei. Greu pentru a stoarce maxilarului, colțurile buzelor să-l ducă în parte, în măsura în care este posibil. Ridica încet capul sus, înclinat într-o parte. Cu apăsare urmări cu degetele conturul feței, se deplasează de jos în sus.

Spot gimnastica

Biologic active de puncte de pe fata foarte mult. Efectul de shiatsu pur și simplu minunat, dar lipsa de pregătire corespunzătoare este mai bine să apeleze pentru a efectua procedura de la un profesionist.

Masaj shiatsu poate exercita numai de către un specialist în acest domeniu, amator de ușor poate fi pentru a te rani

Reguli generale prin gimnastică:

 • nu întindeți pielea;
 • să dispună de pernuța degetului strict perpendicular pe un punct de la care se dovedește a fi de impact;
 • nu pune presiune prea intens, numai până la ușor dureroase senzații;
 • să nu depășească recomandată timp de expunere (maxim 5-7 secunde);
 • muta de sus în jos, de zi frunte la bărbie.

De bază de masaj este posibil să se efectueze de sine stătător:

 • Trei degete la fiecare mână presat la zona de "al treilea ochi". Împins de aproximativ 0,5 cm în lateral și în sus, se apasă din nou. Descriind netede arc, pentru a ajunge la templele.
 • Apăsați degetele de la mijlocul fruntea arc, ușor stoarce. Trece prin apăsări de toata spranceana mai întâi la exterior de colț, apoi la interior.
 • Apăsați de mai multe ori pe pleoapa de sus. Inferioară trece ușor Pat, începând de la colțul interior al ochiului.
 • Apăsați cu degetele index aripile nasului, pe un arc coboare la colțurile buzelor, cercul lor de contur. Lucra bărbie de la centrul de-a lungul liniei maxilarului inferior până la urechi.
Exerciții de riduri

Articulare gimnastica

Articulare gimnastica practicată pe scară largă de către specialiști în grădinițe, dar și femeile pot împrumuta din ea individuale exerciții de

 • Apăsați ferm degetele la colțurile buzelor, trage-le, ca și cum suflare pe ceva fierbinte, pronunțând "Nu".
 • Pune arătătoare și mijlocii degetele de la cutele nazolabiale, de a întinde buzele, un pic deschiderea uși dintii, pronunțând o încrucișare între "Și" și "E".
 • Profund respira, de a apela la gura mai mare de aer. Prin închiderea lui, expirați scurte ascuțite gropilor prin dreapta și din stânga, de colț în coadă, pronunțând "Despre".
 • Degetele de la picioare pentru a pune pe frunte, apăsați în mod semnificativ. Pentru a încerca să ridice sprâncenele cât mai mare posibil, depășirea rezistența lor și pronunțând "A".
 • Cu degetele mari pe aripile nasului, încercarea de a umfla lor, pronunțând "E".

Exercițiile din acest complex ajuta semnificativ buna, chiar foarte vizibile cutele nazolabiale, se descurcă ei și cu alte vădit pronunțate probleme

Yoga pentru fata

Yoga — nu este doar un exercițiu, dar, de asemenea, deosebit de starea de spirit, astfel încât înainte de a efectua complex, încercați să vă relaxați, de a scăpa de gândurile străine și pentru a atinge armonia interioară. De bază de exerciții doar patru, înainte de a începe fiecare trebuie să emită scăzut vibreze "îm-m-m-m". Spate pe parcursul întregii lecții ținute perfect drepte.

Yoga pentru fata

Yoga pentru persoanele practicată pe scară largă atât în străinătate, cât și în Rusia, autor de programe există destul de o mulțime de

Practicarea obligatoriu precedat de un warm-up.

Warm-up este în compresie pumnii, mișcările de rotație din umeri, masaj urechi. De bază complexul este destul de simplu.

 • Foarte zazhmurte ochii. Arătător și mijlociu paley apăsați între sprâncene, pentru a nu îndoi. Gâtul nu tulpina-ti. Fixați poziția 10-15 secunde, brusc, sa te relaxezi.
 • Cu ajutorul degetelor, masați pielea capului, se deplasează de la templele la partea de sus a capului, apoi mergând pe partea din spate a capului și în final — pe fata.
 • Aproape nu atinge pielea, masaj mai întâi pleoapei inferioare în direcția de la colțul interior al ochiului la exterior, apoi, de sus — în partea opusă.
 • Cu ochii închiși, conduce globilor oculari în sus-în jos, în parte, și într-un cerc.
 • Strângeți degetele de la centrul de sprancene. Deplasați privirea de pe vârful nasului, închideți ochii pentru 10 secunde. Din nou, deschideți-le, întoarceți privirea înainte.
 • Formați în gură cât mai mult aer, mutați-l mai aproape de obraji. Ușor bate pe obraz.
05.04.2019