Corectarea ridurilor verticale: botox, fillere și alte metode de

Cel mai viu și schimbările legate de vârstă apar pe fata. Cutele din jurul ochilor, de pe frunte, ridurile verticale deasupra buzei de sus — iată de bază ale îmbătrânirii, de care dorește să scape de o femeie, în primul rând.

Corectarea geanta-string ridurilor

De ce se formează ridurile verticale

Ridurile de deasupra buzei superioare, severitatea care se intensifică odată cu vârsta, numite riduri verticale. Principalul motiv pentru apariția lor este pierderea elasticității pielii și tonusul muscular în zona gurii.

În tinerețe, mușchii și țesuturile din jurul gurii este în mod constant în formă bună. Începând cu treizeci de ani vârstă, pielea omului începe să-și piardă particulele naturale de colagen si elastina, ceea ce duce la formarea de nasolabial falduri (ridurilor verticale), omisiunea buze.

Intensitatea procesului patologic este determinat de mai mulți factori:

 • caracteristica de expresii faciale umane;
 • obiceiuri proaste (fumat, alcool, droguri);
 • de control de puritate și de sănătate a pielii.

De asemenea, modelarea ridurilor verticale deasupra buzei superioare este condiționată constant de încărcare pe ture muschii gurii. Fibrele musculare sunt în tensiune constantă: atunci când mănâncă, într-o conversație, râs și exprimarea altor emoții.

Fascicule musculare circulare nu sunt atașate la osoasă țesuturile, din cauza a ceea ce cu o ușoară tensiune acestea sunt întinse.

Cele mai expuse timpurie apariția ridurilor verticale deasupra buzei superioare pacientele a căror activitate profesională este legată de active de muncă circulare musculare (cantareata, muzicieni, profesori). În grupul de risc, de asemenea, sunt incluse:

 • pacienții care brusc a scăzut de kilogramele în plus de greutate — lipsa de grăsime în zona buzelor contribuie la subtierea tesuturilor si formarea ridurilor;
 • pacienți cu predispoziție genetică;
 • oamenii care locuiesc în condiții de mediu nefavorabile;
 • pacientele cu boli tiroidiene, tulburări ale sistemului nervos.

Pentru a accelera procesul de formare a ridurilor verticale pot frecvente schimburi de noapte (lipsa de somn), lipsa de îngrijire a tenului (lipsa de hidratare și curățare), excesiv de activă expresii faciale, abuzul de alcool și fumatul, alimentația incorectă (lipsa numărului necesar de vitamine), cazare in defavorizate eco zone, expunerea prelungită la razele ultraviolete, de multe ori utilizarea de guma de mestecat.

Metode pentru eliminarea geanta-string ridurilor

Metode de corectare a

Metode pentru eliminarea ridurilor verticale variate, dar toate au un scop unic — rezolvarea de cauzele apariției ridurilor verticale și prevenirea agravării problemelor, apariția ei în viitor.

Important: numai abordarea sistemică a problemei va ajuta pentru a atinge un efect pozitiv de corectare a ridurilor verticale rapid și fixați rezultat pentru mult timp.

La etapa inițială de formare, ridurile din jurul gurii este destul de simplu sunt eliminate cu ajutorul cosmetologice mijloacelor și formulări, create după rețete de medicina traditionala. În etapele ulterioare de dezvoltare falduri peste bucale arc, cu scopul de a-l elimina folosite mai drastice metode de cosmetologie.

Rapid a restabili tonusul muscular al feței, pentru a netezi ridurile verticale de buze va ajuta următoarele cosmetologice metode:

 1. Mezoterapia, biorevitalizatsiya, contur de plastic — care acceptă manipularea injectii subcutanate de medicamente de acid hialuronic, vitamine și oligoelemente. De asemenea, cu scopul de a corecta zone problematice sub piele injectat fillere pe baza de acid hialuronic. Rezultatul final este realizarea de metodologii — umplerea mici falduri, normalizarea circulației sângelui, de alimentare a țesuturilor, creșterea tonusului și elasticității tegumentelor feței.
 2. Injecții de medicamente bazate pe botulinum toxin neurotoxină Iar . Botox-ul ridurilor verticale se bazează pe relieful impulsurilor nervoase circulară muschii gurii, scoaterea de spasm muscular. Ca rezultat, pielea din jurul gurii se intinde, dispar ridurile verticale.
 3. Fractionar fototermoliza — procedura de dozat de prelucrare cu fascicul laser anumite zone ale pielii. Fototermoliza stimuleaza procesul de regenerare a celulelor pielii, sinteza de particule de colagen si elastina din cele mai profunde straturi ale tegumentelor.
 4. Procedura de "ELOS" se desfășoară într-o combinație de două tipuri de energii: cu laser și cu energie de radio-frecvență de undă.
 5. Armare — creșterea rezistenței tegumentelor de deasupra buzei superioare speciale fire (mezo-fire). Acestea sunt introduse pe linia între buza și nasul. La început, elasticitatea mușchilor dau masonite, apoi colagen baza, care au consolidat. Metoda de armare — procedura multiplă. Periodicitatea desfășurării — o dată în trei-șase luni.

Tipuri de medicamente utilizate

În funcție de tipul de procedură de corectare a ridurilor verticale sunt preluate de anumite medicamente:

 1. Plastica ridurilor verticale filler.
 2. Botox-ul.
 3. Mezoterapia.
 4. Bioreinforcement permite de a obține un maxim de efect de întinerire.
 5. Medicamente pentru desfășurarea plazmolifting sunt fabricate pe baza țesuturilor proprii ale pacientului.
Injecții de medicamente

Indicații și contraindicații

Liniile verticale deasupra buzei de sus nu numai că se adaugă vârsta, dar și de a face expresia feței sumbră, excesivă, oarecum iritat. Anume partea estetică a problemei ridurilor verticale din jurul gurii este indicația principală pentru efectuarea manipulărilor de corecție.

Contraindicațiile pentru efectuarea procedurii de eliminarea riduri verticale sunt:

 • starea de sarcină, perioada de alăptare;
 • intoleranța individuală a preparatului;
 • boli cronice în forme acute;
 • sensibilitatea pielii;
 • inflamație a terenurilor tegumentelor, la care se preconizează desfășurarea procedurii de corecție;
 • boală de sânge, de patologie;
 • administrarea de antibiotice;
 • procedura chimice sau cu laser curățare a feței, desfășurată cu o zi înainte.

Reacții adverse și complicații

În majoritatea cazurilor, corectarea ridurilor verticale nu provoacă pacientei efecte secundare și complicații severe. Foarte rar, în cazuri excepționale, pot fi observate crescută durere suprafețelor de piele, dureri de cap, senzație de iritare. În loc de introducerea filler pot dezvolta edeme, hematoame. După șapte zile aceste simptome neplacute vor avea loc.

Tehnica de corecție, cum are loc procedura

Pozitiv efect de corectare a ridurilor verticale depinde direct de clară a respectării ordinii de toate procesele:

 1. Pacienta primește o consultație la medic, total care este determinată de tipul de necesare proceduri de corecție, un medicament pentru efectuarea ei.
 2. Pielea fetei înainte de a începe procedurile se elaborează, curățat de cosmetice decorative. Pe o piele de aplicat specială cerere anestezie. Crema prelucrate dorite zone ale pielii, și apoi se ocupă de film. După un timp vine anestezic efect.
 3. Selectat de droguri umplere (creat pe baza de acid hialuronic) este injectat sub piele cu ajutorul unui ac fin sau o canulă flexibilă.
 4. Toate acțiunile trebuie să fie clare. În primul rând, prelucrate conturul buzelor.

Important: în cazul în care conturul buzei de jos nu și-a modificat, îl prelucrează în scopuri profilactice.

Întreaga procedură de corecție dura nu mai mult de o jumătate de oră.

Încă câteva zile pe fata, pacientul poate persista umflatura, dureros bidigitală în locuri introducerea filler. Dacă un medicament este injectat cu ajutorul acului, în locul administrării vaccinului pot să apară vânătăi.

Efectul scontat

Efectul scontat

Elimina ridurile verticale deasupra buzei superioare se poate, cu condiția abordare integrată, bazată pe trei principii de bază:

 • regularitatea (toate procedurile sunt efectuate într-un anumit model);
 • acuratețe de acțiune (pielea de deasupra buzei superioare este foarte fină și subțire), orice imprudente de mișcare, corect alesi de droguri nu poate decât să intensifice deja existente problemă, dar, de asemenea, provoca o serie de efecte secundare.
 • gradualitate (medicament alese pe principiul de a crește impactul de componente active). În timpul procesului de corecție se efectuează controlul dinamicii de schimbare. Dacă este necesar, pacientul poate fi oferit mult mai eficient, agresiv corectoare procedura.

Numai o abordare integrată pentru a rezolva problema ridurilor verticale va ajuta pentru a atinge maximum de rezultate pozitive: înlăturarea completă a falduri si a ridurilor din jurul gurii, creșterea fermității și elasticității tegumentelor feței, intensificarea procesului de regenerare a celulelor pielii.

02.07.2019