Ridurile-marionete: ce este, de ce apar și dacă puteți scăpa de ele?

Ridurile marionete ridurile – o varietate de modificări ale pielii în procesul de îmbătrânire. Adesea, acest defect conferă femeile trist sau nemulțumiți de expresie.

Corectarea ridurilor de marionete

Ce sunt ridurile-marionete și de ce acestea apar

O astfel de nume neobișnuit – efectuarea analogie cu o păpușă-marionetă. Caracteristică a acestor jucării este că bărbie și zona gurii vizual separate.

Această problemă este cauzată de existența pământească a gravitației. Cu fiecare trăită anul pielea mai pierde elasticitatea, se scufunda în jos. Forțele de atracție formează cute în jurul gurii, și acest lucru este inevitabil.

Cauzele apariției ridurilor-marionete câteva:

 • Fumatul. Acest dăunător obicei poate accelera procesul de imbatranire a omului, astfel prematur declanșând cum ar fi ridurile de marionete, cât și de alte tipuri.
 • Ereditatea. Femeile genetic predispuși la uscat și subțire de piele în apropiere de buze, se pot observa ridurile, chiar și în vârsta de mijloc, departe de bătrânețe.
 • Pierderea dintilor. Atunci când o persoană începe impresionante dificultăți cu dinți, forma maxilarului poate varia în funcție de severitatea bolii, astfel încât se formează cutele din jurul gurii.
 • Drastice de slăbire. Dietele care promit slăbire rapidă, nu trece fără probleme pentru organism. La sfârșitul "test" pielea devine moale din cauza pierderii flexibilității sale.
 • Slabe muschii fetei. În cazul în care persoana femeie este redus tonusul, gravitația mult mai repede va începe să omită pielea în jos.
 • Activitate permanentă a mușchilor buzelor. Cantareata si alte fete, are viața activă de muncă gura, de multe ori întins în acest domeniu, care poate provoca primele riduri de necaz.
 • Radiațiile ultraviolete. Se usucă rapid tegumentelor, provocând apariția ridurilor-marionete.
Cum de a elimina ridurile din jurul buzelor

Modalități de a face cu "riduri de necaz"

Din păcate, complet acorde un proces negativ care influenteaza aspectul unei femei, este imposibil. Cu toate acestea, există modalități care pot afecta dezvoltarea defectului și de vizibilitate.

Corectarea pielii feței în care se execută sub formă de complex și un drum lung de parcurs. Ridurile nu pot să dispară într-o clipă, dar, doamne, gata să lupte pentru propria frumusețea și tinerețea, neapărat vor dorit.

În a scăpa de ridurile de necaz toate metodele sunt bune. Folosind mai multe variante simultan, se pot obține rezultate mult mai rapid.

 • Proceduri la un salon de frumusete. Plastica ridurilor se bucură de o popularitate în rândul femeilor, iar medicii numesc ei o bună alternativă la chirurgie plastica. Persoana mult transformat de la petrecute peste el de operațiuni, iar corecția filler va da caracteristicile de claritate. Procedurile de la salon sunt capabile de a întineri o femeie pe plan extern, mai mult de zece ani.
 • Utilizarea de remedii populare. O varietate de măști, constând corect combinate ingrediente – lent, dar sigur o soluție a problemei. Acestea sunt doua eficienta metoda de a scapa de riduri-marionete.
 • Revitalise. Cel mai bun remediu pentru a scăpa de primele riduri – gimnastica pentru fata. Regulată lucru nu va face să așteptați plăcut rezultatul – fortificate mușchii feței și pielea elastică.
 • Auto-masaj. O astfel de abordare a problemei tonifica muschii, va contribui la îmbunătățirea circulației sângelui, și, de asemenea, activeaza drenajul vene si vasele de sange.
 • Operațiile estetice. Dacă ridurile profunde și foarte vizibile, metodele tradiționale nu vor putea impresionant acționează pe piele. Cel mai cardinal modalitate de a elimina ridurile – o intervenție chirurgicală. El este perfect pentru femeile de vîrstă înaintată, care doresc să arate mai tinere. Cu toate acestea, cu varianta propusă de luptă ar trebui să fie atenți – în timpul efectuării operațiunii se poate produce o reacție alergică.

Cum să se ocupe cu riduri-marionete, în diferite epoci

19-30 de ani

Fetele tinere sunt de multe ori foarte sensibil se referă la aspectul său, astfel încât chiar și cele mai mici imperfecțiuni nu rămân fără o atenție. Scapa de rând rare ridurilor ajuta hidratante, dar, de asemenea, naturale măști. Nu ar fi rău să și corecție de alimentare. Visează despre perfect pielea fetele ar trebui să fie pentru a reduce consumul de:

 • Produse de panificație;
 • De băuturi alcoolice;
 • Băuturi spirtoase (cum ar fi cafea sau ceai);
 • Carne grasă;
 • Dulci, băuturi carbogazoase;
 • Afumate și alimente prăjite.
Calitate nutriție

Amintiți-vă că cheia succesului – o dieta, include consumul de numarul corect de proteine, grasimi si carbohidrati. Organismul trebuie să primească dreptul de oligoelemente, altfel calitatea pielii riscă să altereze de la o vârstă fragedă.

30-50 de ani

"Alunga" ridurile de la această vârstă, uneori, dificil. Nu ar trebui să renunțe de corecție în cadrul unui salon de specialitate.

Există femei cărora le este contraindicată lupta cu ridurile din cauza speciale de viață perioade. Masaje și măști mereu de actualitate, dar la procedurile trimiși la "netezirea" ridurile pot avea contraindicații. Inclusiv:

 • Boala. Boala virala sau orice alta în acutizare interzice să efectueze o corecție fetei. Așa calificat clinica a evita rezultate dezamăgitoare și de infectare a personalului;
 • Sarcina;
 • Număr scăzut de trombocite în sânge;
 • O alergie la medicamente utilizate;
 • Perioada de consumul de subțierea sânge de medicamente.

Animalele de companie metode de a elimina ridurile de necaz

Cum de a elimina cutele din jurul gurii, fără a recurge la soluționarea problemei în cabină? Corectarea pielii la domiciliu – cel mai simplu și mai accesibil.

Miraculoase masca ca o modalitate de intinerire a fetei

Cu ajutorul pilling sunt eliminate celulele moarte, ceea ce face o persoana mai tanara. După măști din fructe de padure si fructe, pielea devine mai netedă și legume măști vor împrospăta fața și da pielii un ușor luciu.

Ingrediente masca Mod de preparare Intervalul de timp în care masca ar trebui să se află în zona cu probleme

½ Fruct de avocado

1 linguriță de miere, în formă lichidă

galbenus de ou

pentru a se pisa de avocado în terci;

se amestecă alimente pana se omogenizeaza

15 minute

2 linguri de gelatină

apa caldă

ulei de soluție de vitamina E

se amestecă gelatina cu apă și așteptați să se umfle;

se adaugă vitamina E

30 de minute
2 lingurițe de miere

un morcov crud

freca morcov;

se amestecă ingredientele

20 de minute
o banana de dimensiuni mici

1 lingură de miere

1 lingură de ulei de măsline

un galbenus de ou

se taie banana;

bate ingredientele cu telul pana se omogenizeaza

20 de minute
Gimnastica pentru fata

Gimnastica pentru fata ca o modalitate de a scăpa de riduri

Exerciții sunt capabili pentru a netezi domeniul de manifestare a ridurilor și de a îmbunătăți tonusul muscular al feței. Sedintele și automasajul după acțiunii vor asigura un rezultat în cel mai scurt timp posibil.

 • Umflarea obrajilor (retenție de aer de aproximativ cinci secunde);
 • De compresie a buzelor într-un tub (intensivă a executa mai mult de douăzeci de ori la rând);
 • Alternativ umflarea obrajilor;
 • Tergiversarea ridurilor de pe linia lor;

Pentru un efect maxim "de încărcare" persoanele trebuie să se angajeze după trezire și înainte de culcare de zi cu zi.

Procedurile de la salon pentru corectarea ridurilor-marionete

Scapa de respiratia urat defect se poate și la domiciliu, și în cabină. Cosmetice contouring permite de a repara defecțiuni vizibile, fără a recurge la chirurgie plastica.

La această metodă de eliminare a ridurilor-marionete au un avantaj față de un masaj și măști – rezultate instantanee. Există clinici speciale, în cazul în care una sau mai multe sesiuni de falduri complet ridurile. Cu toate acestea, potențialii clienți de multe ori se gândesc la faptul, care este procedura va avea un efect mai bun. La cerere operațiuni includ:

 • Botox;

Botox – medicament, capabilă de bloc neuro-muscular de comunicare, care contribuie la relaxarea activă a mușchilor. Pielea este nivelat, iar de riduri, nu rămâne nici o urmă.

Durata efectului Pro Contra

8 luni

De înaltă eficiență

Temporare, urme de injecții

Rezultate instantanee
Securitatea

Utilizarea de botox în condiții de siguranță în cantități acceptabile. Cu toate acestea, este în valoare de medicament ajunge în mâinile necalificați specialist, așteptați poate fi orice.

 • Plastica;

Plastica – corecția feței, cu ajutorul de intrare de injectare. Efectul procedurii este determinată de completarea zonei de sub piele filler. Astfel, cantitatea de tesut muscular este restabilită.

Durata efectului Pro Contra
În funcție de densitatea de medicamente. Cea mai mare salvează rezultatul a doi ani, cel mai mic – de șase luni

Rezultat rapid

Pe termen scurt rezultatul la care deține active în expresii faciale
Securitatea Temporare, urme de injecții
 • Hardware proceduri;

Cosmetologie are un impact asupra zonă de grasime subcutanat și straturi, lăsând adânc. Specialiștii lucrează la întinerire și îmbunătățire a pielii, iar în ajutor le vin aparate speciale.

Durata efectului Pro Contra
Efectul este în creștere cu fiecare sesiune (poate dura de la două până la opt vizite) De recuperare rapidă În cazul ridurilor profunde poate să nu fie eficient
Intinerire
De a îmbunătăți starea pielii
Prevenirea cute în jurul gurii

Prevenirea cute în jurul gurii

Iar pentru a nu se confrunta cu problema ridurilor-marionete, trebuie să acorde o atenție la stilul tău de viață și să ia în calcul câteva reguli.

 • Nici un fel de diete, promițătoare rezultate rapide;
 • O renunțare la țigări și cel puțin parțial renunțarea la alcool;
 • Utilizarea de o varietate de creme și măști hidratante pentru piele;
 • Regulat de auto-masaj facial;
 • Descurajarea activă expresii faciale.

Moduri de a preveni ridurile-marionete, se recomandă să se folosească și în timpul luptei cu defect.

06.07.2019