Cum să scapi de ridurile de pe frunte

Primele riduri de pe frunte de la reprezentante a sexului frumos pot apărea deja în tinerețe. Acest lucru depinde nu numai de starea pielii, dar, de asemenea, de facial de obiceiuri, de exemplu, surprins ridica o spranceana sau mutarea lor. De multe ori destul de ridurile profunde de pe frunte se află în poziție verticală deasupra podul, care pot fi o consecință rău alese de ochelari sau lentile de contact, și, de asemenea, permanent expunerea la soare.

Ridurile transversale la femeile tinere, de obicei, de mică adâncime, dar cu varsta, ele devin din ce în ce mai vizibilă și își aduc un aport extern de îmbătrânire a feței.

Din cauza prevalenței probleme foarte multe femei (dar și reprezentanți ai sexului puternic) se întreabă cum de a scapa de ridurile de pe frunte. Pentru a reuși, este mai bine să apeleze la un specialist-un cosmetician. El va evalua starea pielii și de a oferi o varietate de moduri, ajută la reducerea ridurilor.

În funcție de gradul de schimbările externe pot fi utilizate astfel de metode de combatere a acestora:

Ridurile de pe frunte
 • utilizarea mijloacelor pentru anti-imbatranire de îngrijire, masaj, gimnastica pentru fata;
 • introducere derivate toxina botulinica;
 • lifting cu ajutorul firelor;
 • mezoterapia și biorevitalizatsiya;
 • hardware metodologii (eliminarea ridurilor faciale cu laser, cu ultrasunete sma sunt-lifting, RF-lifting);
 • intervenție chirurgicală.

Anti-îmbătrânire

Fiecare femeie deja în 30 de ani, dacă ea apar ridurile de pe frunte, ar trebui să reflecteze cu privire la aplicarea de creme și măști cu proprietăți anti-îmbătrânire efect. Cel mai bine este de a dobândi aceste mijloace de la o farmacie sau la un salon, pentru că marii producători distribuie produsele anume de specialitate rețele.

Cu ce fel de produse cosmetice, puteți netezi ridurile de pe frunte:

 • crema cu colagen de producție rusească;
 • crema cu ulei de migdale pentru netezire a ridurilor de expresie;
 • ser pentru corectarea ridurilor;
 • fluid cu netezește efect;
 • crema impotriva primelor riduri;
 • remediu pentru riduri de pe frunte;
 • corectoare umplere-ser;
 • particulele de ser;
 • orice crema cu efect de botox impotriva ridurilor, pe baza de Argireline.

Eficacitatea acestor mijloace (cu excepția mijloacelor cu efect de botox) este de aproximativ aceeași, la domiciliu, ele ajuta doar cu utilizarea constantă. Ar trebui să alegeți creme anti-îmbătrânire, pornind de la posibilitățile lor financiare și de toleranța individuală.

Creme cu botox-efect mai bun de a utiliza, în vârsta de 45 de ani, apoi au devenit mai puțin eficiente. Acestea sunt contraindicate în sarcină și alăptare, tendința de a edem facial. Acestea trebuie să fie utilizate de două ori pe zi, timp de 3 luni, efectul se menține timp de jumătate de an.

Masca de riduri de pe frunte ar trebui să fie utilizat o dată pe săptămână. Puteți achiziționa una dintre următoarele opțiuni:

 • alginate masca de producție rusească urmărește netezirea ridurilor, chiar și profunde;
 • masca pe care se lipesc pe frunte și de a ajuta pentru a elimina ridurile cu ajutorul unui extract de celule stem;
 • eficient și rentabil masca cu efect de botox producator rus.
Masaj

Masaj și gimnastică

Masaj si gimnastica pentru fata, puteți începe deja în 20-25 de ani. În acest timp, pielea tânără, tapiterie, și exercitiile regulate va ajuta mai mult să-l păstrați în această stare. Este mai bine să efectueze, aplicându pe piele, uleiul esențial pentru a facilita masaj mișcări, de exemplu, ulei de migdale.

Gimnastica ridurilor de pe frunte:

 • sprâncenele și larg deschis ochii, de 5 ori;
 • tampoane arătătoare și mijlocii a degetelor dispunem de pe frunte, nu – imediat deasupra sprâncenelor. Încercăm să ridicați sprâncenele, împiedicând-te cu degetele;
 • nu sacrifica plăcuțele de degetele, să mut pielea de pe frunte la o parte, în sus, în jos, de asemenea, de 5 ori;
 • desena pe piele de pe frunte cu degetele opt, zero, bine frecarea pielii;
 • după ce ați terminat de masaj, se aplică tratament revitalizant anti-îmbătrânire.

Exerciții de ridurile de pe frunte este necesar de a efectua nu mai rar de 1 dată pe săptămână în mod constant.

Botulinotherapy

Botox-ul pentru a corecta și a preveni aparitia ridurilor de pe frunte, se recomandă de a utiliza, după 35 de ani. Cu toate acestea, este prea devreme pentru a începe să-l injectare, de asemenea, nu merită. Vârsta la care încep să botulinotherapy, este diferită. Înainte de a efectua astfel de preparate injectabile ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră, care va efectua procedura, și să țină seama de opinia sa.

Că imbecil în fruntea de riduri? Cele mai multe saloane cosmetologice folosesc toxina botulinica de tip A, care, la punerea în mușchii blochează secreția de acetilcolină. Această substanță este necesară pentru a transmite un impuls nervos de la celulele musculare și să le micșoreze. Introducere toxina botulinica persistentă însoțită de relaxarea muschilor si reducerea ridurilor de expresie.

Pulbere toxina botulinica de rasă, ser fiziologic până la o concentrație de 200 U/ml Dizolvat medicamentul poate fi păstrat în frigider până la 8 ore. Injecții se efectuează insulina seringă.

Pentru a netezi ridurile de pe frunte, între sprâncene, medicamentul este administrat în 5 puncte: una peste podul, câte două pe fiecare sprâncenelor. În Rusia, de multe ori este folosit introducere la doar 3 puncte: peste podul și peste marginile interioare ale sprâncenelor. Doza totală este de obicei de 50 de unități. Cele mai frecvente reacții adverse – dureri de cap, înroșire și durere la locul administrării vaccinului în termen de câteva zile după aplicare. Apariția lor poate fi de a lua analgezice obișnuite.

Unele paciente se produce ptoza (căderea) pleoapei superioare. Pentru a preveni medicul trebuie să respecte doza și de locul de injectare. Situația se corectează de sine stătător, fără nici un tratament timp de câteva săptămâni.

Introducere toxina botulinica ajută pentru a scăpa de ridurile verticale de pe frunte, pe un termen de până la șase luni. Apoi, introducerea trebuie să se repete. Acțiunea toxinei scade în timpul unui masaj facial, utilizarea frecventă a vizita baia sau sauna, solar.

Scapa de ridurilor orizontale de pe frunte, de asemenea, posibil cu ajutorul botulinică. Aceasta este o modalitate sigură și eficientă, de multe ori folosit împreună cu injecții în fruntea domeniu. Medicamentul este administrat în 4-6 puncte, dispuse în formă de arc, la 4-5 cm deasupra sprâncenelor. Acest lucru vă permite de a evita un astfel de rară și de sine stătător trece complicații, cum ar fi ptoza (căderea) sprâncenele. Doza totală toxina botulinica nu depășește 60 de unități. În unele cazuri, este utilizat multifocale introducerea de droguri în 10-14 puncte, ceea ce permite de a realiza mai uniformă efect și reduce riscul de complicații.

Corectarea ridurilor de pe frunte cu toxina botulinica este eficient doar atunci când facial schimbări. În alte cazuri sunt necesare mai grave de intervenție.

Fir lifting

Fir lifting

Această procedură presupune introducerea sub piele, fire subțiri, care îndreaptă ridurile si mentin pielea, nu oferindu-i la SAG. Procedura se efectuează după 2 săptămâni după injectare toxina botulinica. Se recomandă această procedură pentru femei 35-55 de ani. La vârsta mai mare efect poate fi nesatisfăcătoare.

Pentru lifting sunt folosite fire din compatibil cu țesuturile omului material. Un tânăr de paciente se recomandă firele de pe frunte, din absorbabile materiale, femeile de peste 40 de fire din неabsorbabile materiale compatibile cu pielea. Efect după procedura dureaza de la 2 la 5 ani. Aceste fire au incizii, noduli, care cârlig pentru țesături și întăresc. Anterior, au fost folosite fire de aur, de acum, de la aplicarea lor au refuzat.

Manipularea este efectuată sub anestezie locală. Trebuie să ne amintim că fir lifting de frunte este eficient doar în combinație cu injecții toxina botulinica, deoarece imita mișcările pot nega își păstrează acțiunea de fire.

Perioada de recuperare după procedura durează până la 2 săptămâni. În acest moment, nu se poate touch la frunte, spăla, de a dormi pe o parte sau pe abdomen – toate aceste acțiuni pot duce la deplasarea firelor. Efect de lifting devine vizibil după o lună de procedură.

Introducerea de fire sub piele de pe frunte este contraindicat în caz de tulburări de coagulare, boli alergice, tumori maligne, sarcina și alăptare, boli de piele.

Mezoterapia și biorevitalizatsiya

Fir lifting de frunte – de multe ori nu este cea mai bună alegere anume pentru acest domeniu, este mai potrivit pentru a ovalului fetei, obrajilor. Cum de a elimina ridurile de pe frunte prin alte metode? În multe cazuri, este mai bine să dețină mezoterapie. Este intradermice introducerea amestecului de substanțe nutritive. În componența unui astfel de cocktail este inclus acidul hialuronic, vitamine, antioxidanti, colagen si elastina, și multe alte substanțe biologic active mijloace, care îmbunătățesc fluxul de sânge în țesuturi și care inițiază procesul de regenerare, care este auto-întinerire. În cele din urmă, pielea se intinde, devine mai elastic, culoarea ei se îmbunătățește, porii sunt reduse, se formează cu efect de lifting efect.

Procedura se realizează sub anestezie locală. Cu ajutorul unei seringi, medicul introduce în piele terapeutică amestec. După introducerea în decurs de 1-2 ore posibilă roșeață a pielii. După 1 zi în locurile de injecții pot apărea mici vânătăi – urme de ace, sunt aceleași ca și la introducerea toxina botulinica. În general, procedura este bine tolerat și, practic, nu are contraindicații.

Biorevitalizatsiya – introducerea în piele de acid hialuronic. Componentele sale – baza de piele care ține în ea apă. După introducerea lasă pielea suplă, netedă, de culoare ei se îmbunătățește, scade ofilirea și severitatea ridurilor. Este folosit crema cu anestezic acțiune, timpul de reabilitare este de 2-3 zile. Este necesar un curs de 3-4 tratamente la interval de 2 săptămâni. Efectul durează până la 1 an.

Hardware metodologiei de

Cum să se ocupe cu mai mult de riduri adânci, legate nu numai de mimică, dar și cu schimbările structurale de piele? Va veni în ajutorul cosmetologie.

Cu laser de impact

Alinierea pielii cu laser se efectuează sub anestezie locală. Cu ajutorul unui fascicul direcțional medicul efectuează vaporizarea profund strat al epidermei, care rezultă în celulele rămase lipite de buna baza – membrana bazală. Este vaporizarea se repetă de mai multe ori, până când pe piele apar mici picaturi de sange. Acest lucru indică faptul că este necesară o adâncime de expunere atins.

După procedura, pe piele rămân mici, se rumeneste, dar, de asemenea, umflarea și roșeață. Aceste fenomene au loc aproximativ o săptămână. Contraindicații la această procedură, practic, nu există, în afară de boli de piele de pe frunte.

SMAS-lifting

Cu ultrasunete sma sunt-lifting este cel mai potrivit pentru femeile cu pielea subțire. Ea se bazează pe creșterea elasticității strat situat între piele și mușchii. În plus, sub influența ultrasunetelor începe procesul de formare a noilor fibra elastina fibre. Această metodă este mai potrivit pentru corectarea omisiune a țesuturilor de pleoape, obraji, bărbie. Cu toate acestea, în combinație cu alte metode de corectare a ridurilor de pe frunte (biorevitalizatsiya, injectii toxina botulinica și altele) acest tip de intervenție provoacă de durată efect de întinerire.

Pentru procedura utilizată anestezia locală, trebuie doar 1 vizita la medic. Reabilitarea, practic, nu este necesară, doar în câteva zile, nu este recomandat pentru a vizita baia de aburi, băi de soare, să facă sport. Cu ultrasunete sma sunt-lifting este cel mai bine femeilor la 50 de ani, 1 dată pe an. Efectul maxim se dezvoltă peste 3-4 luni dupa procedura.

RF-lifting

RF-lifting se bazează pe proprietatea radiațiilor electromagnetice pentru a rula procesele naturale de intinerire a pielii. Pentru a lupta cu ridurile-l bine pentru a combina cu mezoterapie sau biorevitalizare. Pentru a obține efectul nevoie de mai multe proceduri, cu o pauză de 2 săptămâni. Efectul se menține până la 2 ani, cu mult mai tanara pacienta, cu atât rămâne mai mult.

Pentru procedura de RF-lifting există contraindicații:

 • tumori;
 • boli sistemice;
 • boli de piele;
 • diabetul zaharat sever, boli tiroidiene, tromboflebită.

Chirurgie plastica

Ce se întâmplă dacă o femeie peste 50 de ani, și ea pe frunte ridurile profunde? În acest caz, trebuie să se gândească despre interventia chirurgicala.

RF-lifting

Întinderea pielii de pe frunte permite pentru a netezi orizontale și verticale ridurile, ridica agățat sprancene. De multe ori simultan fac blefaroplastie – o corecție de forma pleoapelor, și, de asemenea, un lifting ovalului feței, obraji, corectarea pungilor de sub ochi și alte imperfecțiuni. O astfel de intervenție se arată în vârstă de la 40 la 60 de ani.

Operațiunea poate fi efectuată cu aplicarea lung tăiat peste linia de creștere a părului sau cu ajutorul tehnicii endoscopice, când inciziile sunt foarte scurte. Cu ajutorul instrumentelor speciale, medicul va elimina excesul de țesut, iar apoi va aplica imperceptibile cusături.

După operație prin metoda clasică (cu o reducere) în termen de 2 săptămâni amintești de pacientul pot deranja umflarea și înroșirea feței, pierderea sensibilității, senzații neplăcute în zona de tăiere. Când endoscopice operațiunile de durere, practic, nu, perioada de reabilitare este redus până la o săptămână. În termen de o lună după intervenție nu poate fi dramatic să se aplece, să facă sport sau fizice de muncă, supraîncălziți persoana consuma alcool.

În afară de un facelift, este folosit normal sma sunt de ridicare- lifting-ul între stratul de piele și mușchii prin chirurgicale de acces. Orice plastica operația este efectuată sub anestezie generală, în acest sens, există restricții pentru efectuarea ei, spre exemplu, boli grave ale organelor interne.

Efectul de intervenție chirurgicală poate dura mai mulți ani, apoi operația se poate repeta. Înainte de plastician de intervenție este important de a găsi o bună clinică și chirurg, căruia i se poate încredința de aspectul lor. Dacă este făcută calitativ, a frunții și a altor părți ale feței dă o lungă perioadă de vizibil de întinerire acțiune.

06.04.2019