Injectiile cu Botox pentru eliminarea ridurilor de expresie

Ai a încercat deja sute de creme, ale căror producători au promis că ridurilor de expresie nu va rămâne o urmă, dar încă vizionarea lor pe fata mea? Atunci ai nevoie de mai serioase măsuri, dar de această dată stocurile răbdare și citiți cu atenție toate caracteristicile și contraindicații, pentru a nu obține o nouă porție de frustrare!

Cosmetician

Botox-ul este un medicament pe baza de toxina botulinica de tip A, cu adaos de albumină, plasmă umană și clorură de sodiu. Instrumentul dezvoltat de o companie americană și are mai multe de calitate de neegalat. Toxina botulinica provoacă paralizie temporară de fibre musculare. Datorită acestui efect este tratată torticolis, strabismului, blepharospasm.

Aplicarea în cosmetologie

În cosmetologie Botox-ul este folosit pentru a netezi ridurile. Neurotoxina blochează impulsurile nervoase, forțând mușchii să se micșoreze. Ca urmare, "înghețarea" pielea de deasupra ei se relaxează și rămâne fix în timpul emoțională de vorbire, de râs, de plâns. O astfel de caracteristică de expresii faciale permite indreptarea cute, pentru a preveni apariția de noi falduri.

Botox-ul netezește ridurile de pe frunte, în zona sprâncenelor, în colțurile ochilor. În partea de jos a feței se reduce cutele nazolabiale, de raspandire marioneta fire apropiere de buze.

De droguri este capabil de a netezi anumite locuri de pe bărbie, gât, zona decolteului. El atenuează unghiurile grea maxilarului, reduce transpirație în axile.

Avantajele și dezavantajele metodei

Corecția de transpirație și ridurilor de expresie cu Botox se desfășoară o sesiune. Clientul nu are nevoie de mult timp se pregătească pentru procedura, serios limitezi după desfășurarea acestuia. Subtire acul de seringă și un sentiment de amorțeală vă permit să face fără anestezie. Cicatrici și cicatrici nu apar chiar și atunci când se lucrează cu pielea delicată din jurul ochilor.

Principalul dezavantaj al procedurii de botox pentru riduri este considerat a fi rezultatul temporară. După 7-8 luni de medicament eliminat complet din organism. După aceea, sunt necesare injecții repetate. Schimbările legate de vârstă ale pielii nu sunt supuse la corectarea neuro-toxina.

Instrumentul nu este capabil de a elimina static cute, pete pigmentare, ofilirea pielii. Dezavantajele se referă, de asemenea, costul ridicat al metodei. Prețul mediu de injectare – 300 de ruble pe unitate.

Temporare și interdicții absolute

Corectarea ridurilor faciale toxina botulinica în condiții de siguranță pentru un organism sănătos. Pentru răceli, agravarea bolilor cronice, critice de zile ar trebui să amâne procedura. În scopuri cosmetice sesiuni nu sunt organizate pentru copii de până la 18 ani. După 65 de ani eficacitatea medicamentului va fi minim.

La absolut contraindicații includ:

Botox
  • diabetul zaharat;
  • oncologice boli;
  • tulburări psihice;
  • sarcina;
  • perioada de lactație.

Medicul stabilește o sesiune până la dispariția completă a răni, zgârieturi, acnee, piele erupții cutanate. Injecțiile nu sunt plasate în zone cu alunite de orice formă și dimensiune.

Etapele procedurii de

La o consultare prealabilă medicul inspectează pielea, muschii faciali, determină adâncimea ridurilor de expresie. El arată client zona de expunere cu Botox, spune despre rezultat, demontează miturile despre preparat. În continuare se stabilește o procedură de zi. Până la această oră este interzis să ia alcool, medicamente pentru subțiază sângele.

La sesiunea de clientul se află într-un fotoliu. Cosmetician freaca pielea cu o soluție antiseptică, notează un punct de injecții. Apoi se dilueaza de droguri, ser fiziologic. Pentru a netezi ridurile de pe frunte sunt necesare 30 de unități de mijloace, în sprancene – 25 de unitati, sub sprancene – 5 unități, în exterior colțurile ochilor – de la 12 puncte de fiecare parte. Injecțiile sunt efectuate seringa cu un ac fin. Alte instrumente nu este necesară.

Regulile de stabilire a rezultatului

Sesiunea durează 15-40 de minute. Imediat după injectare clientul se simte o ușoară senzație de amorțeală a feței. Dar rezultatul final se va manifesta doar la 5-6 ore dupa procedura. În acest timp, se va dicta o nouă sesiune de consiliere. Medicul inspectează pielea, dacă este necesar, introduce unități suplimentare de fonduri.

Pe parcursul acestor câteva zile, este interzis să facă mișcarea bruscă a capului (mai ales în primele ore). Nu freca fața cu mâinile, aplicati masca, distrus de acnee. Încă două săptămâni rămân sub interdicție:

  • masaj profund feței și gâtului;
  • vizita baie și saune;
  • cursuri de dans, de sport;
  • abur piele, tonifiere musculara;
  • mecanic și peeling chimic.
Înainte și după injectare

Primirea anabolics reduce semnificativ timpul de expunere toxina botulinica.

Posibile complicații

Botox-ul este popular pentru eliminarea și prevenirea ridurilor, din cauza lui blând de expunere. La sesiunea de client se simte doar o ușoară senzație de furnicături, senzație de arsură, uscăciune. Această reacție este considerată normală. Ea trece de la sine in 2-3 zile.

În caz de nerespectare a condițiilor de sterilitate, medicul poate infectii sub piele. Această complicație se manifestă prin durere la locul de injectare, febră, stare de slăbiciune generală. Tratamentul se face cu medicamente.

Botox pentru riduri poate provoca și specifice de reacții adverse. Incorectă dozare și reușește punct selectat pentru injecție duce la vânătăi, edem, etanșare sub piele. Uneori, apare efectul de măști și asimetria feței. Aceste complicații nu sunt de remediere. Clientul va trebui să aștepte până toxina nu afișează din organism de sine stătător.

26.07.2019