Cum arata cu 10 ani mai tanara: gimnastica pentru fata antirid

Gimnastica pentru fata – este exerciții speciale, care ajuta la mentinerea muschii faciali într-o formă bună. Creatorul de această încărcare este considerat a fi un chirurg plastic din Germania – Reinhold Benz. Și-a continuat lucrarea sa a abdicat Carol Maggio, care a inventat un "aerobic pentru persoane". Dacă zilnic se acorde 20-25 de minute, un astfel de antrenament, se poate preveni îmbătrânirea, a scăpa de riduri și de a doua bărbie. Se crede că de eficiența lor, o astfel de sală de gimnastică poate înlocui popular procedura de chirurgie plastica — un facelift. De asemenea, nu este nevoie de a face cu botox și alte tratamente. Un alt plus – cursuri de gimnastica faciala se pot organiza în condiții de casă.

gimnastica pentru fata

Gimnastica pentru fata de la domiciliu – 5 reguli

Înainte de a începe antrenament muscular al feței, trebuie să le învețe cinci reguli de aur gimnastica pentru fata. Fără ele, va fi dificil pentru a obține rezultatul dorit.

Vârsta ideală pentru începerea orelor de 25 de ani. După 30 de ani de gimnastică ar trebui să devină o parte obligatorie a îngrijirii feței. Gimnastica nevoie pentru a practica de zi cu zi. Cel mai bine este de a face acest lucru în dimineața. În gimnastica de bază de joc de rol regularitatea și tehnica eficiente. Înainte de a începe studiile selectați un curs adecvat de la celebrul antrenor și constant urmați regulile lui. Nu aveți nevoie de la primele zile de a da o sarcina pe muschii fetei. Mai bine, treptat, trece de la cel mai mic la cel mai mare volum de exerciții. Gimnastica pentru fata ar trebui să fie efectuate cu mâinile curate. Pielea înainte de a începe antrenament, trebuie să goliți moale tonic.

Efectul antrenamentului nu va fi vizibil dupa prima sedinta. Conturul feței prinde 15-20 de zile de antrenament zilnic. Ridurile vor dispărea, nu mai devreme de 2-3 luni. Apoi, aceeași persoană va dobândi o culoare frumoasă și o strălucire sănătoasă, iar obrajii vor deveni mai elastice.

Home gimnastica pentru fata de riduri, sau Ca la 50 arata ca la 35, fotografii înainte și după

Mult timp dovedit un puternic efect anti-îmbătrânire, care oferă cadrul de gimnastica. Au fost dezvoltate mai multe anti-age metodologii. O astfel de reînnoire de gimnastică se face în etape. Diferite părți ale feței, treptat, warm up și sunt în ton.

  1. Pleoapele. Degetele arătătoare închisă în zona sprâncenelor. Mari sunt plasate la marginea exterioară a ochiului. Se pare circumferinta sub formă de puncte. Pleoapele trebuie strâns închide. Apoi degetele arătătoare între sprâncene ridicat în direcția în sus. Mari, de asemenea, se deplasează în sus, dar în partea de urechi. Exercițiu trebuie să facă în jur de 40 de secunde. Rezultatul: dispar abdominoplastie zona în zona ochilor, tonul superior și inferior-lea crește, întinerește pielea, se scot semnele de oboseală a ochilor.
  2. Frunte. Degetele mari sunt fixate sub pometi. Restul degetele palmele plasate pe partea de sus de îndoire sprancene. Sprâncenele nevoie pentru a ridica în sus, iar degetele coborî în jos, formând o rezistență. O astfel de poziție este fixată la 30 de secunde, apoi muschii fetei se relaxeaza. Rezultatul: o prevenire eficientă împotriva ridurilor de pe frunte, dispar transversale ridurile dintre sprancene și longitudinale cutelor, se înlătură consola pleoapelor superioare.
  3. Pleoapelor inferioare. Degetele arătătoare sunt plasate sub inferioare timp de secole, de la cel linia genelor. Apoi, au nevoie de mai mult pentru strabism și ridica privirea cât mai sus. Fata întinde înainte și trage umerii înapoi. Ar trebui să apară rezistență. Dețină în această poziție timp de 30 de secunde. Rezultatul: treptat dispar cearcănele și pungile de sub ochi.
  4. Obrajii. Degetele arătătoare apăsați pe cea mai proeminentă parte a obrajilor în centru. Buzele aproape Ambalate dinții. Acum trebuie să-i înfățișeze exclamație "Fu!" — exact, care le rostim când este menționat despre ceva neplăcut. În acest caz trebuie să zâmbească, dar numai în partea de mijloc a buzelor, încercând să nu le combinăm. Degetele ar trebui să simți mișcarea obraji. Face același lucru de 20 de ori. Rezultatul – elastic, se potrivesc obraji.
  5. Nas. Podul de nas trebuie să îmbrățișeze arătător și degetul mare. Cu degetul arătător de mâna a doua vârful nasului se ridică în sus. Partea de sus buza trage în jos și țineți-l în suspans câteva secunde. Face gimnastică nasului de 40 de ori. Rezultatul: nas rămâne în formă bună, nu crește ca urmare a îmbătrânirii (ceea ce nasul este în creștere în toată viața – de mult timp un fapt dovedit).
  6. Colțurile buzelor. Buzele strâns strângem, le colțuri trage spre interior. Cu degetele index se masează pielea în sus și în jos, fără a lua-le de la colțurile buzelor. Masaj 40 de secunde. Apoi, practic, nu deschiderea buze, expirați aerul și pentru a relaxa mușchii. Rezultatul: Unul dintre semne evidente de vârstă – colțurile buzelor, trist îndreptate în jos. Acest dezavantaj este ușor de a preveni și de a elimina, de a face acest exercițiu simplu.
  7. Volumul buzelor. Cu degetele index montați marginea exterioară a buzei sub intern. Degetele fixa "aceasta ondulată" buza de la centru și să fixeze o cu cele două părți. Rezultatul: buze pline, suplu și elastic fără a utiliza speciale de umplutură.
  8. Cutele nazolabiale. Buzele stau cât mai aproape posibil la gingiilor și se deschid în formă de oval sau alungit litera "o". Degetele arătătoare plasate la colțurile buzelor. Apoi degetele se deplasează în sus până la aripile nasului și coborau în ordine inversă. Un punct de reper de mișcare – nasolabial ori. Rezultatul: chiar eliminarea falduri adanci între nas și buze.
  9. Conturul feței. Se deschide gura, inferioare și superioare, buza de ferm este presat la dinți și se strînge în interior. În această poziție nevoie de cinci ori mai lent pentru a deschide și aproape maxilarului. Apoi, țineți gura închisă, un pic pentru a ridica bărbia în sus. Pastreaza-l pentru câteva secunde în această poziție, de a relaxa muschii. Rezultatul: clar conturul ovalului feței pe linia maxilarului, pentru a scăpa de o barbie dubla.
  10. Gât și bărbie. O mână de a pune pe gat si un pic presat, cealaltă se rezema de perete. Capul a ridica în sus și zâmbi. După aceea, limba întinde de la vârful nasului și împinge la perete. Repeta miscarea de 30 de ori, păstrând în același timp toate în aceeasi poziție. Pentru a face exercitiul de inca 30 de ori, întorcându-și capul spre stânga și încă 30 de ori – dreapta. Rezultatul: se îmbunătățește conturul maxilarului, maxilarului, se întinde gâtul și dispare de-a doua bărbie. Fotografii înainte și după pot convinge chiar și celor mai pretențioase sceptici că gimnastica pentru fata – nu este o pierdere de timp, dar eficientă și de întinerire încărcarea de fata.
cum de a face gimnastica pentru fata

Gimnastica persoane de la Anastasia Bi – 13 exerciții împotriva ridurilor

Toate aceste tehnici oferă instruire Anastasia Vb Ea a numit-o lecție de "Super-fata". Acesta include 13 exerciții. În timp, ele ocupă doar 8 minute de două ori pe zi. În cele din urmă – 16 minute, care va face fata ta tânără, frumoasă și în formă.

Peste 2-3 luni cea mai eficientă metoda de întinerire bodo există, mai degrabă, pe fata. Ridurile vor dispărea, pielea feței și a gâtului devine netedă, fără falduri, conturul feței prinde. Ochii, buzele, linia maxilarului vor deveni mai expresivi, dispar semnele de cuperozei. Videoclipul de la Anastasia – instrucțiuni detaliate cu privire la modul corect de a face anti categorie de vârstă gimnastică a feței.

Tehnici de gimnastică pentru persoanele abundă. Le-a elaborat cunoscute antrenori, și se bucură de un mare succes la toate, cine vrea să-și păstreze tinerețea și prospețimea pielii lor. La urma urmei, este atât de simplu – 20 de minute de gimnastica pentru fata si nici de botox.

12.08.2019