Corectarea ridurilor de expresie

Ridurile – este falduri de piele care apar în zonele de activitate a crescut de muschii faciali. Cele mai caracteristice locul apariției ridurilor de expresie - zona de frunte și între sprâncene, și, de asemenea, zona din jurul ochilor și a gurii. Spre deosebire de musculatura corpului, muschii faciali au o caracteristică – un capăt acestea sunt atașate la oasele scheletului facial, iar altele – sunt țesute în piele. În timp ce reducerea, tras musculare pentru o pielea, fiind responsabil pentru o anumită emoție.

Corectarea ridurilor de expresie

Severitatea și profunzimea ridurilor de expresie depinde de doi factori – de severitatea facial de activitate și particularităților de vârstă ale pielii.

Apariția ridurilor de expresie nu poate fi întotdeauna explicată doar particularitățile de vîrstă ale pielii, destul de des, acestea sunt prezente și la pacienții tineri (25-30 de ani), care au obiceiul de a se încrunta, ridica sprancenele si rid pe frunte.

Cu vârsta, ca urmare a scăderii elasticității pielii, urme de riduri rămân chiar și la relaxarea mușchilor. Atunci când este exprimată facial de activitate ridurile pot deveni destul de profunde, ceea ce le face vizibile în stare de repaus.

Injecție toxina botulinica de tip A sunt singura metodă care permite de a reduce semnificativ severitatea ridurilor de expresie, precum și în terapia complexă a scăpa de ele complet. Aceasta este metoda de bază de corectare a ridurilor de expresie, fără aplicarea căruia ulterioare metode de tratament nu va aduce succes. De peste 20 de ani de injectare toxina botulinica sunt una dintre cele mai comune proceduri cosmetice în medicina estetică.

Cum funcționează toxina botulinica?

Atunci când este injectat în mușchi, toxina botulinica blochează eliberarea de mediator acetilcolina, care este necesar pentru punerea în aplicare a transmisiei neuromusculare. În urma rezistentă relaxare musculare, asociate cu ea, ridurile se netezesc. În medicina estetică, în Rusia sunt utilizate mai multe tipuri de medicamente care conțin toxina botulinica.

Producția de diferite medicamente are propriile caracteristici tehnologice – sunt utilizate diferite tulpini de bacterii diferite metode de curățare și de stabilizare. Pentru a măsura activitatea de medicamente sunt utilizate diferite teste biologice, în acest sens, unitățile de activitate pot fi diferite. De exemplu, pentru corectarea ridurilor din zona dintre sprancene nevoie de 13-20 UNITATI de droguri Botox și 30-50 de UNITATI de droguri Disport. Adică numărul total de introdus procedura de droguri, rezultatul și costul va fi de aproximativ la fel, cu o unitate de schimbare pentru fiecare medicament va fi lor.

Procedura de

Cine prezinta corectarea ridurilor de expresie toxina botulinicaом?

Injecție toxina botulinica se aplică pentru corectarea fruntea ridurile, ridurile de pe nas, din jurul ochilor ("cioara picioarele lui"), în zona frunții, deasupra buzei superioare, precum și în zona gâtului și a decolteului. Injectarea de droguri Botox sau Dysport sunt recomandate nu numai la pacienții cu deja formate de riduri, dar și oameni tineri, cu active de mimică. În timp util de corecție ajută dezvăța de pacient de la obiceiul de a face active imita mișcările, ceea ce permite de a întârzia apariția ridurilor de expresie, și, dacă în mod regulat efectuate procedurile de complet pentru a preveni apariția lor

Cine este contraindicată terapia cu botox?

 • Sarcina și perioada de lactație
 • Agravarea bolilor cronice de infecții
 • A fost copleșit de alergice istoricul medical
 • Miastenia gravis
 • Hipersensibilitate la injecție procedurile
 • Boli inflamatorii ale pielii
 • Recepție medicamente antibacteriene grup de tetracicline, macrolide, aminoglicozide mai târziu decât cu 2 săptămâni înainte de procedura de
 • Hipersensibilitate la componentele preparatului
 • Excesul de țesut și hernii în zona pleoapelor

Cum se efectuează procedura de botulinică?

De droguri, precum și numărul necesar de unități pentru a corecta o anumită zonă, alege un medic pe baza datelor de vizitare a obiectivelor, facial de activitate și de preferințele pacientului

Recuperarea după proceduri și recomandări

După procedura de botulinică poate marca o oarecare durere la locul injectării, se pot întâlni mici hematoame. Aceste fenomene au loc independent în termen de câteva zile și nu necesită tratament suplimentar.

Recomandări după procedura

 • Efectua active imita mișcarea în zona de injectare (se încrunta, rid frunte) timp de 1 oră după procedura
 • Se exclude consumul de alcool în decurs de 1-7 zile
 • Se exclud vizita la băi, saune, în termen de 1-7 zile
 • Nu se atinge, nu se framanta locuri de introducerea de droguri în termen de 1-3 zile
 • Se exclud active fizice, în termen de 1-7 zile

Rezultatul și frecvența de tratamente

Corecție

Preparatul reprezintă o soluție lichidă, care este injectat cu ajutorul unei seringi în zona de proiecție facial musculare, activitate care trebuie să slăbească. De obicei, procedura nu necesita anestezie și tolerat de către pacienți este destul de ușor.

Acțiunea medicamentului începe la aproximativ 3-5 zi de procedură și se manifestă în reducerea activității musculare în zona de tratament. Pacientul notează dificultăți, atunci când se încruntă sau posete frunte. În urma retragere hiper-tonusul muscular, are loc netezirea ridurilor de expresie, în unele cazuri, acestea dispar complet. Rezultatul a efectuat procedura este evaluată de la a 10-14 zi, în unele cazuri, necesită o suplimentare de introducere de doze mici de medicament.

Dacă profunde cute pot fi necesare pentru mai multe corective proceduri, cum ar fi laser resurfacing sau plastica. Toate aceste proceduri este de dorit să efectueze, pe fondul redusă facial de activitate, care este procedura de botulinică trebuie să fie primar.

Acțiunea medicamentului durează de la 3 până la 8 luni, la expirarea acestui termen, lucru muschii sunt complet refăcute. De obicei, procedura de injectare cu Botox sau Dysport se repetă de 2-3 ori pe an.

21.08.2019