Consecințele și recenzii utilizarea de botox impotriva ridurilor. Contraindicații

Pe care numai procedurile și metodele nu sunt de acord cu femeile, doar pentru a fi înlăturați aceste ură ridurile. Fiecare femeie vrea să pară mai tânăr, indiferent de vârstă, ea nu s-a aflat. Astăzi vom vorbi despre una dintre cele mai radicale mijloace de a scăpa de riduri – botox.

procedura de botox

Ce este botox pentru riduri, care sunt consecințele, comentarii și contraindicații pentru această procedură?

Ceea ce în limbajul comun numit botox este o toxina de botulism proteine de origine, produsă de anumite tulpina de bacterii.

Pielea de pe fata este direct legat cu mușchii, și dacă, în urma aplicării botox muschii faciali sunt blocate, atunci cutanat calota returnează-a pierdut elasticitatea, ridurile se netezesc.

După locul de injectare de droguri, transmiterea impulsurilor nervoase la muschii încetează, se produce o relaxare, dar atrofie musculară nu se întâmplă, deoarece alimentarea cu sânge funcționează pe deplin.

Acest medicament are un alt nume – dysport. Dar, de fapt, acesta este unul și același, numai la diferiți producători (de la botox — o companie americana, dysport — marca franceză) și o mică diferență în cantitatea substanței active într-o sticluță.

De unde a venit de la botox?

Primele mențiuni despre el a fost ca otrava, care a cauzat o paralizie (ca infectia s-a întâmplat la consumul de mezeluri, toxina cât și poreclit botulinica, în traducere din latină — "cârnați otravă"). Cu toate acestea, în continuare substanța a fost definitivată de oamenii de știință și îmbunătățite proprietățile chimice ca urmare a schimbărilor de concentrare.

În această formă, toxina a fost aplicat în scopuri medicale pentru a trata pacienții cu neurologică statut, pentru a elimina spasme musculare și convulsii, iar apoi și în oftalmologie pentru corectarea strabismului și a scăpa de căpușe. A fost atunci, și a atras atenția asupra faptului că în locurile de injectare, pielea a devenit netedă și toxina botulinica (botox) și-a găsit aplicare în cosmetologie, ca medicament împotriva ridurilor.

Adevărul, ca și la orice de droguri, ea are anumite consecințe de aplicare (există, de altfel, și negative) și contraindicații.

Principalele interdicții, înainte de procedura de aplicare botox:

 1. Cu o zi-două este interzis consumul de alcool, provocând apariția de hematoame.
 2. Este recomandat pentru a anula administrarea de antibiotice sau medicamente, subțierea sânge – acestea pot duce la apariția de vânătăi.
 3. Nu se recomanda pentru a efectua de locuri de muncă sau a procedurii, în care capul de o lungă perioadă de timp va fi înclinat (servicii de masaj, servicii de menaj, calcat), astfel ca circulatia in zona a persoanei va crește și apare riscul că medicamentul este distribuit inegal.

Înainte de a aplica boteks de riduri, este important să se clarifice consecințele posibile. Comentarii și contraindicații această metodă de întinerire, de asemenea, trebuie să examineze în prealabil.

cum are loc procedura

Cum are loc procedura

Pacientul este plasat într-un scaun rabatabile. Efectuează prelucrarea pielii cu un antiseptic. Apoi, sub piele sau în mușchi (în funcție de locul unde este injectat) seringa cu subțire cu un ac injectat un medicament.

Injecțiile sunt efectuate subțiri seringi, astfel încât numărul introdus toxina este considerat a fi cantitatea impuse de unități (cu o seringă de notare de la o unitate).

Doza preparatului este determinată de sexul persoanei și vârsta omului, dar, de asemenea, depinde de grosimea dermului și zona unde va fi pus un junghi, de la putere indicator de muschi. Bărbații devin mai concentrate de doze decât femeile, deoarece, masa musculara mai mare si mai greu. La pacienții cu pielea groasă, de asemenea, injectat un număr mai mare de botox, decât cei cu pielea subțire.

Doza toxina botulinicaа în zona ochilor este mai mică decât în zona frunții sau spațiul dintre sprancene din cauza apropierii de a globului ocular și cel forței musculare.

Pe durata procedura durează de la 3 până la 5 minute. După injecții pielea înconjurat de gheata timp de 15-20 de minute.

Efectele aplicării boteksа de riduri

Senzațiile de durere

La a scăpa de riduri cu botox anestezie, de obicei, nu se aplică. Dar algic pragul individual, astfel încât, la cererea pacienților aplică analgezie topic: pe piele se aplică crema cu anestezic.

La scurt timp după ce procedura poate aparea un mic disconfort, senzație de greutate musculare. Aceste senzatii trec în decurs de 1-2 ore.

Că nu poate fi imediat după injectare

În nici un caz nu atingeți până la locurile de injectare si se framanta lor.

De ceva timp nu se afle în poziție orizontală, de a face sport. În termen de o săptămână este necesar de a exclude din dieta de alcool asupra organismului procedurile calde (sauna, baie de aburi).

Ce este permis după injectare

Puteți controla masina si calm pentru a merge la muncă.

Pentru ca rezultatul nu a adus dezamăgire, pe tot parcursul zilei ar trebui să fie puse în tonul muschii faciali.

Peste cat timp se vede rezultatul

La unele persoane, rezultatul este vizibil deja la a doua, a treia zi.

Un maximum de efect este realizat după două-trei săptămâni.

În ce situații cerere de botox are cel mai mare efect?

Aplicând acest medicament, puteți scăpa de:

 • fruntea ridurilor, dispuse vertical,
 • orizontale de pe frunte,
 • riduri pe partea din spate a nasului,
 • riduri la colțurile exterioare ale ochilor.

Și aici este de a scăpa de nasolabial falduri, de la riduri adânci pe gât, botox-ul este în imposibilitatea de a. Pentru rezolvarea acestor probleme trebuie să fie abordată în complex.

Pentru ce varsta este potrivit procedura

Cum corector riduri, droguri boteks este aprobat pentru utilizare pentru scopuri cosmetice cu vârsta între 18 și 70 de ani.

Dar, pentru a neutraliza efectele nedorite ale (util să citiți comentarii și să ia în considerare contraindicații), precum și de a obține un efect bun de la procedura, este vârsta optimă la care ar trebui să înceapă să facă aceste injecții, este considerată vârsta de 33-35 de ani, când turgescenta pielii începe să-și piardă elasticitatea.

După 55-60 de ani la procedura trebuie sa extrem de gînduri și cu prudență, deoarece crește riscul de efecte secundare.

cerere de botox

Care este necesitatea de a aplica din nou botox în viitor

O astfel de necesitate apare dar în plus aspect. Dacă, după începerea de injectare, efectul durează de la patru luni până la șase luni, apoi, după o perioadă mai lungă de aplicare a salvat deja de până la un an, și, uneori, și mai mult.

După întreruperea utilizării medicamentului, efectul vine treptat la diminuarea, și mișcările musculare revin la normal. Un plus este și faptul că dispare și ea obiceiul de a încrunta și mișcă sprâncenele, care și duce la apariția ridurilor de expresie.

Consecințe și efecte secundare

Procedura prin injectare de droguri boteks în mod eficient scapa de riduri (reiese din numeroase comentarii), și presupuse complicate de impactul direct nu au legătură cu compoziția preparatului. Acestea apar în cazul în care este greșit ales un loc pentru injectare sau de mod de administrare, ales greșit doza, nu au ținut cont de contraindicații sau nu au respectat sterilitate.

Cel mai adesea se plâng de:

 • un sentiment de durere în zona de intrare a amestecului (aproximativ 1,3%),
 • dureri de cap (5%),
 • senzatia de amorteala la locul administrării vaccinului (mai puțin de 1%),
 • reacții alergice ( 1%),
 • edemul palpebral (1%).

Rareori plângere la greață. În plus, dacă un medicament este introdus în exces, o persoană poate părea cu efect de "masca", cu toate acestea, în timp (3-4 luni) toate trec.

Dacă există contraindicații pentru injectare? Orice intervenție în corpul uman, chiar și o astfel de manevră dificilă, ca o injectie cu botox impotriva ridurilor, are consecințe. Comentarii, contraindicații, trebuie luate în considerație de către pacienți.

Deci, contraindicații la procedura:

 1. Procedura nu fac oamenii care au diagnosticul de miastenia gravis (slăbiciune musculară), hemofilie (lent de coagulare a sangelui).
 2. De asemenea, procedura este contraindicat femeilor în timpul sarcinii și în perioada de alăptare.
 3. Încă sub interdicție se încadrează pacienții cu boli de piele boli, boli cronice pulmonare, cu insuficiență renală, orice boli în stare de acutizare, precum și persoanele în vârstă cu probleme țesuturilor moi.

Costul de proceduri de întinerire botox

Mai des sunt solicitate de injectare în zona fruntea falduri și externe în colțurile ochilor.

Este eficient dacă botox în tratamentul hiperhidroza (transpirație excesivă)

Toxina botulinica împiedică apariția impulsului nu numai în țesutul muscular, dar și în glandele sudoripare, reducând, astfel, procesul de transpirație.

După injectarea subcutanată de botox transpirație se oprește la a 3-a zi.

rezultatul

Rezultatul a efectuat procedura durează de un an. Controlul termic al organismului nu este rupt, și utilizarea de droguri, chiar duce la îmbunătățit starea pielii: ea devine mai hidratata.

Așa cum o injecție în palmă, piciorului și axile provoacă cea mai mare durere, apoi, înainte de procedura, pielea se acoperă compoziția cu efect analgezic.

Procedura de botox pentru riduri, în ciuda impactului, recenzii, contraindicații larg răspândită, și se bucură de ea nu doar fetele și femeile, dar tot mai des au început să recurgă la preparate injectabile de frumusețe și de bărbați. În principal, acest lucru oamenii de profesii creative și oameni de show business, pentru că persoana pentru ei — este rata de succes.

Pentru a rezuma, trebuie remarcat faptul că, pentru desfășurarea cu succes a procedurii de a scăpa de riduri, injecții cu botox, pentru ca ea nu a provocat nemulțumiri și nu a dus la consecințe dezastruoase, ar trebui să fie vizitat doar de licență și a stabilit în sine saloane și clinici pozitive reputație și comentarii și să ne amintim despre contraindicații la procedura.

Încredere non-profesioniști sunt expuși (care pot neglija puritate, corect doza de medicament), poate priva de sănătate și frumusețe.

29.08.2019