Masaj facial linguri de

La orice varsta, o femeie își dorește să arate mai tânăr său biologic de vârstă. Pentru realizarea acestui obiectiv în viața de reprezentantele sexului frumos a omenirii folosesc cele mai neașteptate metode cosmetice. O mărturie ce confirmă acest fapt, poate servi ca un masaj facial linguri la domiciliu – o procedură care astăzi se bucură de un incredibil succes la femei.

Masaj facial linguri de

Acest mod original de a nu necesită timp și costuri, dar totodată oferă rezultate uimitoare. Apropo, salon de infrumusetare au considerat că punerea în aplicare a acestei metodologii în programul serviciilor prestate este capabil de a spori prestigiul lor de învățământ. Stăpânească tehnica de masaj linguri de ușor. Prin urmare, merită să faceți cunoștință mai îndeaproape cu această neobișnuită metodica, care va ajuta pentru a menține prospețimea și usturimi de piele a feței, chiar și la vârsta adultă.

Masaj facial linguri de

Dezvoltat tehnica de masaj facial linguri cunoscut un cosmetician german Rene Koch. Ca și toți băieții, el în copilărie de multe ori a scăzut, de rupere genunchii. Pentru a facilita starea fiului și a elimina durerea, mama celebritate aplicat la rănit locurile obișnuite lingura. Și, într-adevăr, această metodă simplă a lucrat – durerea instantaneu s-au retras și sfârșit pungile de sub ochi. Koch a decis această casă o modalitate de a aplica în industria de frumusete. Trebuie să spun că primele practici s-au dovedit foarte de succes, precum și neobișnuită metodă de întinerire a devenit rapid să capete popularitate.

Astăzi este utilizat pe scară largă nu numai pentru a întineri pielea fetei, dar, de asemenea, pentru a lupta cu celulita. Apropo, masaj linguri ideal pentru a efectua în confortul de acasă.

Tipurile de masaj cu utilizarea de linguri de

Este dificil de a găsi o modalitate mai simplă în execuție procedura, mult masaj linguri. Să-l stăpânească trucuri, puteți acasă. Este suficient pentru a vedea video cu detalierea coaching efectuarea de manipulare. Adevărat, pentru a efectua o procedură, veți avea nevoie pentru a găti inventar – convenționale linguri.

Specialiștii cred că rezultatul va fi mai spectaculos, dacă la dispoziție un set de linguri de argint. La urma urmei, din cursul se știe cât de util acest nobil metal pentru sănătate. Deci, de dragul de frumusete, puteți dona nth sumă de bani și să cumpere bune linguri. În afară de aceasta, mijloacele materiale disponibile, pot fi achiziționate de uleiuri esențiale. Masaj linguri poate fi de trei tipuri:

Masaj facial linguri la domiciliu
 1. Rece inginerie. Pentru a realiza aceasta este necesar: apa înghețată, o pereche de linguri mari, încălzit de ulei (orice ulei vegetal). Pentru a menține temperatura dorită a apei, ar trebui să fie într-un vas se adaugă câteva cuburi de gheață.
 2. Metoda rece. Set obligatoriu pentru acest tip de procedură: apa calda, aceleași uleiuri și singura lingura.
 3. Un procedeu presupune alternarea descrise tehnici. Respectiv pentru o astfel de procedura dificilă de a avea pentru a pregăti dubla echipament.

Desigur, de a judeca dacă ajută sau nu masajul linguri de plus sau un alt gen, numai după o experiență practică. La urma urmei, fiecare femeie este diferită. De aceea, pentru unii da este potrivit, de exemplu, prima opțiune, în timp ce alții vă va ajuta pentru a îmbunătăți starea de piele combinație a două metode de bază.

Masaj facial linguri: comentarii și rezultatul

Masaj facial cu utilizarea de linguri de au pe această sensibila tesatura de un întreg complex de acțiuni pozitive:

 • stimuleaza circulatia periferica;
 • contribuie la eliminarea excesului de lichid;
 • netezește ridurile în cele mai vulnerabile locuri din jurul ochilor, de pe frunte, în zona nasolabial triunghi;
 • improspateaza tenul;
 • elimină "vânătăi" de sub ochi;
 • ajută pentru a ajusta clar conturul feței;
 • îmbunătățește proprietăți elastice ale pielii.

Pentru comentarii, ži de zi cu zi aloce doar 10 minute pentru a efectua utile procedurile, placute modificări nu vor intarzia sa apara. Este suficient să se uite la o fotografie înainte și după două săptămâni de curs de tratamente de masaj linguri, pentru a verifica eficacitatea unei astfel de tehnici.

Pentru a consolida rezultatul este recomandat să utilizați în calitate de cadru natural crema de grăsime. Produs cosmetic poate înlocui ulei vegetal, despre care am menționat mai sus.

Acum, familiarizarea cu particularitățile fiecărui tip de masaj linguri , se poate trece la învățarea procedeelor de executare a lor.

Spooner masaj facial

Masaj facial linguri la domiciliu

Masaj facial cu apă caldă o lingură de: tehnica de executie

Se recomandă de a influența problematice zona feței și a gâtului. Este deosebit de util un astfel de masaj facial linguri de după 40 de ani, deoarece la această vârstă se manifestă distinct pe piele și schimbările legate de vârstă: rețeaua de riduri, cute, apariția de a doua bărbie. Pentru a efectua masaj este necesar de a pregăti 100 de grame de ulei (mai bine să ia de măsline produs), apoi se adauga 2-3 ester de trandafir, lavanda, menta sau orice alt ulei vegetal extras.

După faza de pregătire poate începe oricare din procedurile:

 1. O lingura mai întâi, ar trebui să dețină în apă fierbinte, pentru a se incalzit.
 2. Apoi, rapid, ștergeți-l uscat.
 3. Convexe parte tacâmuri ar trebui să fie ulei de baza.
 4. Maseaza usor fata, se recomandă în direcția mișcării acelor de ceasornic. Mai întâi expuse la expuse la frunte, apoi pe obraji și nu în ultimul rând – locul unde a apărut falduri nedorite.
 5. Cu prudență extremă ar trebui să fie de a efectua mișcări de masaj în zona ochilor, care este foarte bland pielea calota.
 6. A încheia o sesiune în valoare de masaj gât, nu uita despre delicat modalitatea de execuție a mișcărilor.

Ar trebui să acorde o atenție specială punct. Punctul de pornire este situat între sprâncene. Prin urmare, începe să masaj facial calde linguri exact cu această zonă. Muta necesar pe linia de la frunte spre temple, ajungând la zona de creștere a părului.

Următoarele puncte importante: aripile nasului, partea de sus a urechii, bărbie, lobul urechii, și din nou bărbie, numai partea de jos partea lui. Muta trebuie descrisă în secvență. Toate manipulările se recomandă de a efectua o singură dată.

Fierbinte masaj linguri stimulează fluxul de sânge, ceea ce întărește straturile superioare ale dermei. Atunci când sunt utilizate corect și regulat îndeplinirea procedurii de piele pe termen scurt va catifea și sănătoasă.

Rece masaj facial linguri: secvență de execuție

Se știe că frigul are un efect pozitiv asupra pielii: stimuleaza fluxul de sange, îngustează porii, tonifica. Pe aceste proprietăți se bazează masaj facial reci linguri de care orice femeie poate executa în mediul de acasă. Secvența de execuție de manipulare este împărțită în următoarele etape:

 1. În primul rând trebuie să curățați bine pielea de machiaj, apoi aplicați o cremă hidratantă.
 2. Mai departe urmează a fi bun să se răcească principalul instrument auxiliar – linguri, în număr de două unități.Pentru a face acest lucru, ei trebuie să fie mai întâi curățate, și apoi se pune într-un vas cu apă cu gheață. Specialiștii recomandă răcirea linguri de masă fin split de gheață.
 3. Când instrumentul s-a răcit, - l pentru câteva secunde, trebuie să atașați la pleoapa superioara, iar cea de-a doua lingura – de la partea de jos. Este un impact pe termen scurt pe zona din jurul ochilor va ajuta sa scapi de cearcane si pungi.
 4. Rece linguri de masaj se realizează tradiționale pentru procedurile de linii, dar pre-masă instrument ar trebui să fie muiată în ulei cald. În principiu, tehnica acestui tip de masaj este exact la fel ca atunci când sunt expuse la cald linguri.
 5. Pentru prima procedură este suficient de două minute. Apoi, ar trebui să fie de zi cu zi pentru a crește durata de manipulare la exact un astfel de moment. Adică după zece zile, durata unei sesiuni ar trebui să fie egală cu de 10 minute. În cazul în care tehnica se realizează în mod corect, după prima procedură va apărea o senzație de relaxare a mușchilor faciali.
Simplu și rapid de masaj umflarea, pungile de sub ochi

Un moment important! Dacă linguri de rău aluneca pe piele, de suprafață, este în valoare de a crește volumul de ulei de bază.

Combinat masaj facial linguri de: inginerie și rezultatul așteptat

O abordare integrată dă întotdeauna mai mult de un rezultat. Astfel, simultan masaj facial linguri cu apă rece și apă caldă ajută imediat a scăpa de o matrice de probleme. Combinarea celor două tehnici într-o singură procedură ajută pentru a elimina ridurile și de a elimina cercurile de sub ochi, se relaxează mușchii și crește elasticitatea dermului.

Pentru acest scop, mai presus de toate se potrivesc de masă, obiecte din argint. Dar se poate folosi și convenționale linguri. Este recomandat pentru a efectua de contrast procedura de la primele ore ale dimineții, pentru că aceasta va ajuta la ameliorarea tensiune, iar acest lucru este sigur de a spori gradul de buna dispozitie. Apoi, într-un cadru plăcut de spirit pot fi trimise la locuri de muncă și încărcați pozitiv colegii.

Deci, contrast masaj facial argint linguri principial nu se deosebește de precedentele tehnici tehnica de executie. Se execută aceleași mișcări simple: șlefuit, netezirea, bătaie. În acest caz, lingura funcționează ca placa, deoarece este folosit convex partea de instrument. Dacă în mod sistematic de a face masaj cu alternativ aplicarea de cald și rece, linguri, pielea va fi tineri literalmente în fața ochilor noștri.

Lingura de cald și rece: proprietăți

Fierbinte masă un obiect diferit de astfel de abilități:

 • ajută pentru a elimina o barbie dubla;
 • indeparteaza de "cioara picioarele lui" din jurul ochilor;
 • întinde pielea gâtului;
 • ajută pentru a ajusta conturul fetei;
 • elimină saggy locuri.

O mulțime de excelente abilități și rece "antipod", adică o lingură cu temperatura de gheață. Încă o dată vreau să subliniez că, tacâmuri din argint are avantaje suplimentare:

 • are un efect calmant;
 • reface un ten sănătos;
 • dă derm catifea și plăcut mat;
 • returnează important este proprietatea tineresc pielii – elasticitatea.

Pe lângă aceste calități, la rece, produsul din argint ajută să facă față cu iritare și mâncărime, care de multe ori apar după mușcături de insecte.

Linguri de

Secretul combinate de masaj

Știința a dovedit că expunerea la temperaturi contrastante intinereste pielea fetei. Prin urmare, manipulare, cu preparate calde și reci obiecte de metal de parcă trezi celulele pielii. Ele încep intens curge procesele metabolice, iar în urma aspectul unei femei se schimbă în bine.

Numeroase comentarii de femei, care au reușit să evalueze eficiența neobișnuit tipuri de masaj, cred că combinată procedura aduce mai multe beneficii. La urma urmei, sub influența opuse temperaturi de extracte de plante și creme mai repede absorbit de piele. Fiecare procedură saturate derm bogat în nutrienți, bine-l hidrateaza.

Pentru a rezuma, acum ramane sa vedem ce mai bune și mai utile proceduri decât masaj facial cu o lingura de riduri, astăzi nu există. Este absolut sigur de manipulare, pe care le puteți efectua la domiciliu, în orice moment. Ea nu lasă reacții adverse, nu te face sa cheltui bani pe achiziționarea de echipamente scumpe. Destul de la îndemână pentru a avea mai multe convenționale linguri, pentru a arăta mereu impecabil.

01.10.2019