Consum de riduri de pe fata – frumusețea și calitatea somnului!

Ridurile sunt cute, care apar pe piele ca urmare rapidă pierdere de elasticitate a epiteliului. De asemenea, cauza acestei tulburări sunt crescute de sarcină la țesuturile musculare.

consum de riduri

Pe măsura îmbătrânirii organismului și sub influența factorii externi nocivi, pielea isi pierde colagen, care este responsabil pentru elasticitatea epiteliului, și acid hialuronic, necesare pentru elasticitatea dermului. Ca urmare, apar simptomele de imbatranire.

Un rol important în procesul de apariție a ridurilor joacă un somn de calitate. În cazul în poziția capului și gâtului pe timp de noapte, riscul de apariția pliurilor cutanate crește. Pentru a minimiza probabilitatea apariției de probleme, trebuie să utilizați o pernă specială.

Cauzele apariției ridurilor

Formarea ridurilor pe timp de noapte de somn poate fi legată de influența următorilor factori:

 1. Somnul pe o parte. Dacă în mod constant de a dormi pe o parte, există riscul de apariție a ridurilor în zona acumulărilor de falduri. Atunci când o persoană se află pe obraz, pielea lui stors. Ea nu poate oferi normală de rezistență, ceea ce duce la formarea ridurilor.
 2. Dormitul pe burta. În această situație, în zona gâtului schimbă pielea. Pe de o parte, ea este întins, iar cu celălalt comprimat.
 3. Somn pe spate. Aceasta este cea mai bună opțiune, care exclude orice contact a persoanei cu o perna. În consecință, acesta nu este supus unor presiuni, care ajută pentru a evita apariția ridurilor.
 4. De mare consum. Indiferent de poziția corpului este prea mare consum afectează în mod negativ starea pielii. Cu bărbia poate aproape atinge piept. Ca urmare, se agravează starea pielii gâtului. În acest domeniu apar primele riduri. În plus, ei pot apărea chiar și la o vârstă fragedă.

Astfel, prematură, apariția de falduri de piele poate fi condiționată de necredincios selecție de perne. Pentru a evita astfel de probleme, trebuie să achiziționați ortopedic special de prindere.

Desemnarea perne de riduri

Acest produs se potrivește tuturor oamenilor, indiferent de categoria de vârstă și de gen. Este deosebit de util de a folosi perna pentru femeile 25-68 de ani. De la această vârstă, se observă o încetinire treptată a proceselor metabolice. Deoarece organismul are nevoie în complet de vacanță.

La cheie avantajele speciale de perne de riduri ar trebui să includă:

 • pielea rămâne constant buna indiferent de poziția corpului;
 • perna oferă sprijin a coloanei cervicale;
 • îmbunătățește circulația sângelui în zona feței;
 • se poate evita formarea ridurilor și falduri;
 • reduce pungile de sub ochi.

Producătorii de astfel de perne susțin că acestea pot servi o lungă perioadă de timp. Prin aplicarea lor se poate evita necesitatea de a efectua injecții cu botox sau efectuarea chirurgicale de lifting.

prezentare modele moderne

Prezentare modele moderne

Pentru a menține netezimea și elasticitatea epiteliului, ar trebui să fie în mod corespunzător pentru a ridica perna împotriva vârstă. La cele mai populare modele ar trebui să includă următoarele:

 1. Perna din matase. Această opțiune poate fi numit cu adevărat de lux. Merita un astfel de consum este destul de scump. Cu toate acestea, ea are o mulțime de avantaje. La cheie avantajele produsului este atribuită de înaltă rezistență și ușurința. O astfel de perna are hipoalergenice, caracteristici, este diferit de elasticitate și bine își păstrează forma. În afară de aceasta, produsul perfect absoarbe umezeala. În mătase model nu se multiplica acarienii și bacteriile dăunătoare. Producătorii de produse susțin că ajută pentru a evita formarea de cute, care după un timp se transformă în riduri.
 2. Perna cu hrișcă coajă. În astfel de produse nu se acumulează praf de acarieni. Acest lucru este de o importanță deosebită pentru persoanele care suferă de alergii sau au pielea sensibila. În afară de aceasta, airbag sofer, airbag însoțitor are o aromă plăcută. Ea cu ușurință ia forma dorită, adapta la locația capului și gâtului. Merită de menționat, că hrișcă coji oferă un masaj al capului și gâtului. Acest lucru crește în mod semnificativ calitatea somnului și ajută pentru a evita formarea ridurilor.
 3. Perna cu cedar coajă. Acest nuc are un parfum proaspăt, care are caracteristici terapeutice. Pentru un pui de somn pe o pernă ajuta pentru a calma sistemul nervos. În plus, produsul are hipoalergenice caracteristici și ajută să facă față cu consecințele de tensiune. Acest tip de perne oferă un masaj facial. Acest lucru ajută pentru a evita formarea pungilor si a ridurilor de sub ochi.
 4. Airbag-transformer. Acest produs este în formă ca litera N. Acest design ajută la evitarea atingerii partea laterală a feței la suprafață perne. Acest lucru oferă un efect creșterea. Prin aceasta se poate evita formarea de riduri si cute, dar, de asemenea, pentru a face față cu boli de piele existente pliuri. O trăsătură distinctivă a produsului este considerat disponibilitatea in tesatura de fire de cupru. Datorită acestui fapt în timpul somnului sunt eliberate de ioni de Meads. Acest lucru ajută pentru a intensifica sinteza de colagen, care este responsabil pentru elasticitatea epiteliului.

Cea mai bună opțiune sunt considerate ortopedice perne. Cu toate acestea, acestea ar trebui să aleagă oamenii care nu au probleme cu coloana vertebrala. De asemenea, merită de menționat, că suportul nu trebuie să fie foarte mare.

Aceste produse includ mai multe elemente:

 • partea din spate – oferă suport cervicale;
 • inferioară fragment – ajută la evitarea persoanei de contact și suprafața de perne;
 • parte pentru occipitale – oferă un sprijin suplimentar cervicale și a coloanei vertebrale;
 • partea dreaptă – crearea de oportunități pentru un somn confortabil pe o parte;
 • fragment de bărbie – ajută la prevenirea diapozitiv.

Un astfel de model nu provoacă incomod senzații în umeri, de spate sau de gât. Ea nu provoacă dureri de cap sau de edem. Consum de riduri, ajută pentru a evita deformarea pielii și apariția de rupturi pe fata.

Principiul de funcționare a produsului

Multe femei cred că, pentru a preveni aparitia ridurilor sau pentru a face față cu defectele existente ale pielii ajută exclusiv anti-imbatranire mijloace, bretele sau chirurgie plastica. Nu toată lumea știe că alegerea greșită perne va aduce la zero eforturile de intinerire a pielii fetei. Ca urmare există o mare probabilitatea de apariție a neatrăgătoare falduri.

Aplicarea specială perne ajută într-un timp scurt a elimina simptomele precoce de imbatranire. La cheie caracteristicile produsului ar trebui să includă următoarele:

 1. Dispozitivul are o formă unică. Datorită acestui fapt se poate reduce zona de contact a produsului cu o persoană.
 2. Interiorul este cel mai subțire din sârmă de cupru. Aplicarea ionilor de cupru activeaza sinteza de colagen, care susține în mod normal elasticitatea epiteliului.
 3. Ca o substanta de umplere este folosit materiale naturale – cedru sau hrișcă coji. De asemenea, în comerț se întâlnesc perne de mătase fibre.

Naturale, materiale de umplutură sunt capabile de a repeta forma capului și chiar oferă un masaj pielii. Datorita acestor proprietati se poate face față cu mici riduri și de a elimina pungile de sub ochi. Avantaj aparent este considerat a fi uimitoare aroma produsului.

De mătase, airbag sofer, airbag însoțitor arata foarte atractiv și foarte ușor ceea ce privește pielii. Acest lucru ajută pentru a evita incomod de senzații. Materialele naturale sunt hipoalergenice, caracteristici, absorb umezeala și de a ajuta pentru a preveni multiplicarea microorganismelor patogene. În astfel de perne nu figurează acarieni, ceea ce este foarte important pentru persoanele predispuse la reacții alergice.

proprietăți utile de perne

Proprietăți utile moderne de perne

Aplicarea continuă unice de perne permite de a obține rezultate notabile. La utile proprietăți sunt următoarele:

 • apare obiceiul de a dormi pe spate;
 • se poate evita formarea de-a doua bărbie și de a menține o ovalul fetei;
 • se formează o ținută corectă;
 • se relaxează țesuturile musculare gâtului, care ajută pentru a descărca coloanei vertebrale;
 • se înlătură cute în zona decolteului.

Pentru a evalua beneficiile de calitate perne, trebuie să învețe să o utilizeze corect. Pentru aceasta, trebuie să se familiarizeze cu normele de aplicare dispozitive.

Caracteristicile de utilizare a produsului

Pentru a evita apariția ridurilor, umerii ar trebui să fie Balk în baza de role, și gat – situa într-un anumit compartiment. Capul trebuie să fie în adâncirea în partea centrală a produsului. Cu acest aranjament în gât ia cât mai confortabilă poziție și nu devine amortit. În cazul aplicării perne de riduri, este posibil de a dormi pe partea ta. În acest caz, persoana nu va fi foarte presat în produs. Acest lucru este asociat cu o formă unică și material.

În timpul somnului, produsul nu-si schimba forma sub cap. Acest lucru se datorează corect și convenabil de regulament. Pentru a face față cu riduri, de a dormi pe o pernă ar trebui să fie de zi cu zi. Prin menținerea odihna timp de 8-10 ore, după câteva săptămâni se va reuși de a observa primele rezultate. Prin utilizarea de dispozitive pielea fetei se ridică, se îmbunătățește ei, netezimea și elasticitatea. Numeroase studii confirmă faptul că în 98 % din cazuri după 2-3 săptămâni de aplicare perne încetinește procesul de formare a ridurilor și de a normaliza aspectul de epiteliu.

Eficiența

Acest produs a apărut relativ recent, dar deja a reușit să câștige o mulțime de fani.

Prin aplicarea lui se poate realiza astfel de rezultate:

 • pentru a relaxa țesuturile musculare persoanei;
 • evita formarea de noi riduri;
 • asigura un somn sănătos în diferite poziții ale corpului;
 • pentru a preveni apariția de cute și falduri de piele;
 • realiza un efect de întinerire și de a evita necesitatea de a efectua costisitoare anti-îmbătrânire;
 • menține zona capului și gâtului într-o poziție confortabilă, care oferă o odihnă completă;
 • îmbunătăți în mod semnificativ fluxul de sânge în zona feței și a gâtului.
consum de riduri sfaturi utile

Sfaturi utile

Pentru consum de riduri a adus rezultatele dorite, trebuie să respectați aceste recomandări:

 1. Se încadreze la culcare nu mai târziu de 23 de ore.
 2. Durata de somn ar trebui să fie nu mai puțin de 8 ore.
 3. La culcare, se recomandă în întuneric.
 4. Înainte de a merge la culcare ar trebui să aerisiți camera, pentru a oferi acces la aer proaspăt.
 5. La culcare, se recomandă pe spate sau cât mai des posibil să se rostogolească.
 6. Să se bucure de întinerire cosmetice pentru fata.
 7. Evita mancatul inainte de culcare.

Consum de riduri este considerat a fi eficient dispozitiv, care ajută pentru a evita apariția de cute și falduri de piele. Pentru a obține rezultate bune, acest produs trebuie aplicate în complex cu corectarea stilului de viata. Pentru aceasta, trebuie să mănânce în mod corespunzător, să se relaxeze pe deplin și să se bucure de înaltă calitate machiaj.

08.04.2019