Consum de riduri de pe fata: caracteristici, specificații și recenzii

Baza de frumusețe de om este considerat un somn odihnitor. Multe femei consideră că un medicament pentru întregul organism. Majoritatea cosmetologi sunt siguri ce anume vis - unul dintre motivele pentru apariția ridurilor de pe fata. Constanta postura de femei în timpul o noapte de odihnă contribuie la apariția unor rupturi de piele, care cu timpul sunt exacerbate. Pentru a preveni lor va ajuta la consum de riduri, care a apărut pe piață recent și se referă la servicii de prevenire mijloacele.

Airbag sofer, airbag însoțitor

Cauzele apariției ridurilor

Pentru a realiza o corectă și bună de somn, este important să înțelegeți cum să dormi la noapte, nu a fost ridurilor de pe fata. Postura, mai ales pentru o noapte de odihnă, are un efect de catifelare a pielii.

Somnul pe o parte provoacă apariția ridurilor pe față în zonele de contact cu perna. Pe lenjeria de pat se formează falduri, care comprima și deforma cutanat.]. Dacă permanent influenței este expus la o jumătate de persoană, atunci acesta poate deveni un motiv pentru corectarea ovalului. În jurul ochilor apar ridurile fine, iar între sprâncene fold profundă.

Somnul pe burtă duce la formarea ridurilor de pe gat. Pielea este comprimat, pe de o parte, și întins pe de altă parte.

Odihna de noapte de pe spate este cel mai favorabil, pentru că nu există nici o interacțiune cu o pernă și se produce o relaxare a mușchilor faciali.

Pentru cine este destinat consum?

Să se bucure de acest produs poate fi tuturor oamenilor, indiferent de sexual autorizat. Producătorul subliniază că, airbag sofer, airbag însoțitor de riduri de pe fata mai ales nevoie de femei, a căror vârstă variază de la 25 până la 68 de ani. După acest timp, organismul începe să se estompeze treptat. Se produce o încetinire a proceselor metabolice, astfel încât pentru relaxare nevoie de mai mult timp.

Avantajele de aplicare perne pot fi atribuite următoarele puncte:

 • Pielea rămâne buna în orice poziție.
 • Se întâmplă de sprijin a coloanei vertebrale în zona gâtului.
 • Se îmbunătățesc procesele de circulație în zona feței.
 • Previne apariția de noi riduri și falduri.
 • Scade umflarea feței.

Producătorul subliniază că un consum durabil și poate dura stăpâna ei, nu mai puțin de 40 de ani. În acest timp ea va scuti de necesitatea de a utiliza costisitoare injecții de botox, creme anti-îmbătrânire și de a scăpa de chirurgicale de lifting facial.

Compoziția și forma produsului

Perna pentru somn de riduri, fabricată din materiale de înaltă calitate din latex, care este ortopedice. Ea ajută pentru a obține efectul dorit, țineți capul într-o poziție confortabilă, și nu creează cute pe piele în timpul o noapte de odihnă.

Forma de perne destul de neobișnuit, cu toate acestea, ea este foarte confortabil pentru somn. Produsul are interschimbabile husa, neobișnuit de design, fabricat din ortopedice, latex.

Potrivit statisticilor, mai mult de 25 de ani, o persoană este într-o stare de somn, deci consum de riduri de pe fata i-ar permite să păstreze permanent tinerețea pielii inflamate.

Principiul de funcționare perne

Produsul are un efect pozitiv asupra pielii, indiferent de postura în timpul somnului: pe o parte sau pe spate. Principiul de funcționare perne de riduri, se bazează pe un anumit număr de diferite crestături și diviziile de pe ea. Structura produsului permite în mod corect de a ține capul și gâtul, care oferă confort și eficiență.

Consum de riduri

Doar cu perne are 9 departamente, care îndeplinesc următoarele funcții:

 • 1-lea creează o tranziție lină de la spate la gat.
 • Al 2-lea mod corespunzător acceptă gât.
 • Al 3-lea oferă o poziție confortabilă ceafă.
 • Al 4-lea oferă valori crescute trecerea de la poziția de somn pe spate la postura de somn pe o parte.
 • 5 prevede perfecta suport lateral fata si gat.
 • 6-lea creează o locație convenabilă pe umăr.
 • Al 7-lea previne interacțiunea produsului cu o persoană.
 • 8-lea ține de gât și a coloanei vertebrale.
 • Al 9-lea avertizează diapozitiv capul cu perna.

Produsul nu are nevoie de nici o speciale de abordări pentru utilizarea acestuia. Suficient pentru a pune o perna la locul ei obișnuit și aranja pe el capul. Probleme în aplicarea produsului nu apare la 99 % - femei. Unele fete poate părea incomod utilizarea acestuia. În acest caz, ei vor trebui să se obișnuiască cu o pernă sau încă o dată cunoștință cu recomandările.

Perna anti-rid afectează întregul organism. Ea restabilește circulația sângelui în zona obrajilor, pe frunte, gât și ochi, îmbunătățește semnificativ starea pielii inflamate și netezește chiar și ridurile profunde.

În plus astfel de produs nu cauzează disconfort în formă de dureri în zona umerilor, a spatelui, a gâtului și a capului. Consum împiedică apariția de edem, nu deformează pielea delicată a feței și nu lasă pe ea urme de vânătăi.

Modul corect de a aplica produsul

Cap de necesitatea de a pune în aprofundarea, care se află în mijlocul perne. Când gâtul este amplasat convenabil și nu devine amortit. Poate fi rotit pe o parte, în acest caz, persoana nu cădea într-o pernă din cauza ei forme și materiale.

În timpul somnului perna de riduri nu prominaetsya sub cap datorită corectă și confortabil de amplasare.

Pentru a observa reducerea ridurilor de pe dermic stratul de zăpadă adâncă, producătorul recomandă utilizarea ei în fiecare noapte. Somn timp de 8-10 ore va permite câteva săptămâni pentru a strânge pielea și de a îmbunătăți elasticitatea și netezimea.

Conform studiilor, 98 % din femei, în termen de 2-3 săptămâni a încetinit procesul de apariția de noi riduri și s-a îmbunătățit starea de derma.

Ce fel de rezultate sunt observate după utilizarea de perne?

Produsul, care a produs relativ recent, vă permite să obțineți o mulțime de efecte pozitive. Înainte de toate, airbag sofer, airbag însoțitor de riduri:

Perna pentru somn
 1. Relaxeaza muschii fetei.
 2. Previne apariția de noi riduri.
 3. Asigură un somn sănătos în diferite ipostaze.
 4. Nu dă forma riduri pe dermic stratul de zăpadă adâncă.
 5. Contribuie la crearea unui puternic efect de întinerire, care permite de a nu cheltui bani pe tratamente costisitoare cu utilizarea de botox.
 6. Acceptă zona gâtului și a capului într-o poziție confortabilă ortopedice poziție, ceea ce oferă posibilitatea de a obține o odihnă bună.
 7. Pielea de pe fata nu se referă la perne, de aceea ea se intinde.
 8. Îmbunătățește circulația sângelui în zona obrajilor, frunte, ochi și gât.

Înainte de a începe producția de masă perna anti-rid a avut loc testarea.

Pentru a permite ca produsul a avut într-adevăr efect de întinerire, trebuie să o cumpere de la vanzatori verificate, care pot confirma autenticitatea accesorii pentru somn.

Prețul produsului

Comanda perna poate doar pe site-ul oficial al producătorului. Procura în ortopedice salon sau magazin este imposibil. Pentru a face o rezervare, trebuie să lăsați o cerere. Valoarea ei poate varia.

Recenzii de medici și cumpărători

Mulți specialiști sunt de părere că una dintre condițiile de frumusete pentru femei este postura corectă în timpul somnului. Prin urmare, în conformitate cu comentarii, airbag sofer, airbag însoțitor de riduri - o invenție care permite de a preveni durerile de spate și de a îmbunătăți aspectul lor.

Datorită produsul femeie se trezește în dimineața odihnit și vesel. Inițial, la perna de riduri, trebuie să obișnuiești să dormi pe ea a fost confortabil.

Specialiștii menționează următoarele avantaje produs:

 • la femei devine din ce în ce mai puține riduri;
 • se simte beneficiile pentru spatelui și a coloanei vertebrale;
 • dimineața, o femeie se simte vesel din cauza a îmbunătăți accesul de sânge la cap.

Medicii au descoperit în produs și unele aspecte negative:

Produsul
 1. Prețul ridicat perne.
 2. Pentru a te obișnuiești și să doarmă la ea, avea nevoie de ceva timp.

Ar trebui să înțeleagă că perna nu va elimina ridurile deja existente, se poate preveni apariția de noi.

În conformitate cu comentarii, airbag sofer, airbag însoțitor de riduri de pe fata provoacă la femei care au folosit produsul pentru somn, emoții pozitive. Fete tinere achiziționează produsul, pentru a preveni aparitia ridurilor în viitor. După un timp, după aplicarea perne femei au menționat că în ea confortabil de a dormi și a plecat senzațiile de durere la nivelul coloanei vertebrale. Starea pielii s-a îmbunătățit, și a avut loc reducerea numărului de riduri. Dimineața, femeile se simt proaspete și odihnit.

Comentarii negative constau în incapacitatea de a dormi pe o pernă din cauza formei neobișnuite. Se menționează, de asemenea, costul ridicat al produsului.

Concluzie

Realizarea de medicina modernă permite de a prelungi tinerețea și de a reduce numărul prematură a ridurilor de pe fata.

Aderarea la reguli necesare, poate de mult timp pentru a păstra tinerețea pielii inflamate și curat tenul:

 • Dormi, trebuie să meargă la culcare nu mai târziu de ora 23:00. Timpul somnului trebuie să fie de cel puțin 7-8 ore.
 • Dormi cel mai bine în întuneric.
 • Înainte de un somn odihnitor, trebuie să aerisiți, pentru a provoca fluxul de aer proaspăt.
 • Dormi mai bine pe spate sau cel mai adesea se transforma.
 • Puteți utiliza inovatoare tehnologii speciale în formă de perne.
 • Sigur de a utiliza produse speciale de ingrijire a tenului.
 • Să renunțe la consumul de mari cantități de alimente înainte de culcare.

Folosind perna de riduri de pe fata, este necesar să se înțeleagă că inovator acest produs nu este un mijloc magic de riduri, dar, de asemenea vă permite să se evite devreme de deformare a tegumentelor. Folosindu-l în complex, împreună cu o dieta adecvata, cu drepturi depline de o vacanță relaxantă și de înaltă calitate, produse cosmetice, puteți obține cu adevărat eficient rezultat.

08.04.2019