Întinerire cu laser CO2

efectuarea procedurii de întinerire a pielii faciale cu laser fracționat

Fototermoliza fracționată, întinerirea cu laser, întinerirea fracționată, CO2 - toate acestea sunt numele unei modalități eficiente și confortabile de întinerire de astăzi.

Ce probleme rezolvă tehnica fracționară?

 • eliminarea ridurilor din jurul ochilor;
 • ridicarea pielii feței și a gâtului, decolteului și brațelor;
 • reducerea laxității pielii;
 • eliminarea cicatricilor și vergeturilor;
 • corectarea vaselor mici și a petelor de vârstă.

Ce este întinerirea fracțională cu laser (ablativ) a pielii, a feței și a corpului?

Fracționalitatea este împărțirea unui fascicul laser în mai mulți microbini. Adică, laserul afectează pielea nu cu o pată solidă, ci cu un fel de plasă.

Datorită aplicării coloanelor de microcoagulare pe piele, se declanșează mecanismul de regenerare naturală a țesuturilor cu formarea de colagen nou, structura pielii și aspectul său sunt îmbunătățite. Micro-fasciculele laser cu intensitate mare pătrund la o adâncime de 1 mm, asigurând o eficiență ridicată a procedurilor.

Este extrem de important ca anumite zone ale pielii să nu fie afectate de laser. Țesutul intact rămâne în jurul fiecărei zone de tratament micro-termic care este tratat intens cu acest laser. Aceasta este esența întineririi fracționale a pielii cu laser. Această metodă de întinerire fracționată cu laser permite pielii să se vindece mult mai repede fără o perioadă postoperatorie, pacientul nu renunță la viața activă.

Raza laser este împărțită în multe fascicule foarte subțiri, care formează zone de tratament microtermal (MLZ) în piele. Adâncimea și diametrul MLZ sunt determinate de energia fasciculului laser controlată de medic în timpul procedurii.

Apoi se formează MENO - resturi microscopice necrotice epidermice, care sunt deplasate datorită vindecării țesuturilor din jur.

Pe măsură ce vindecarea progresează, pielea reînnoită arată mult mai tânără, turgul crește, suprafața pielii devine mai netedă, ridurile sunt netezite, microrelieful este netezit, aspectul cicatricilor și vergeturilor este îmbunătățit semnificativ.

Întinerire cu laser non-ablativă

Este destul de evident că în prezent s-au înregistrat unele progrese în chirurgia estetică, legate în primul rând de întinerirea pielii folosind tehnologii cu laser. Cu o aplicare calificată și selectarea corectă a parametrilor fasciculului laser, această metodă de tratament este foarte bine tolerată și este considerată mult mai eficientă decât tehnicile conservatoare și chirurgicale.

Unul dintre cele mai moderne și sigure sisteme laser de astăzi este laserul. Folosind un laser, puteți produce întinerire non-ablativă a pielii feței. O procedură non-ablativă de întinerire cu laser pentru pielea din jurul ochilor, feței, gâtului și a altor zone, oferă o protecție eficientă a dermei cu diferite niveluri de melanină, inclusiv pielea bronzată. Acest lucru permite efectuarea procedurii pe tot parcursul anului și pentru toate tipurile de piele.

Caracteristici ale întineririi non-ablative

Nu este necesară nicio perioadă de reabilitare.

Procedura vă permite să îngustați porii, să neteziți ridurile, să ascuțiți contururile feței și să îmbunătățiți tenul.

Durata sesiunii este de până la 30 de minute. Cursul recomandat este de 5-6 proceduri.

Întinerirea cu laser este una dintre cele mai noi tehnici pentru a face față modificărilor pielii legate de vârstă (riduri, cute, decolorare și îmbătrânire).

Procedura este practic nedureroasă și netraumatică, iar eficacitatea sa este comparabilă cu metodele de injectare de întinerire.

Energia pulsului laser stimulează sinteza de colagen tânăr în straturile profunde ale dermei, oferind elasticitate, fermitate, netezime și ten proaspăt pe piele. Netezirea ridurilor, îndepărtarea cu laser a vaselor de sânge de pe față, hiperpigmentare în timpul bronzării, îmbunătățirea uniformității tonusului pielii, îndepărtarea soarelui și a vârstei. Ridicarea cu laser este recunoscută ca o alternativă la chirurgia plastică și cea mai bună metodă de întinerire pentru persoanele cu vârsta peste 35 de ani.

Avantajele întineririi cu laser a pielii folosind un dispozitiv special:

 • creșterea elasticității pielii, reducerea ridurilor fine;
 • posibilitatea de a ridica în orice moment al anului pe orice piele (inclusiv bronzată);
 • posibilitatea combinării întineririi cu laser cu proceduri de injecție: mezoterapie, materiale plastice de contur și introducerea toxinelor botulinice;
 • fără risc de infecție;
 • nu este nevoie de reabilitare pe termen lung după procedură.

Indicații pentru întinerirea cu laser

 • fotoîmbătrânire a pielii;
 • ten inegal;
 • scăderea tonusului pielii;
 • ptoza gravitațională;
 • manifestarea rețelei vasculare;
 • pigmentarea pielii.

Întinerirea cu laser este o tehnică modernă cu adevărat eficientă pe calea către frumusețe și tinerețe.