Consum de riduri de pe fata

In fiecare seara mergem la culcare. Și în fiecare noapte, în vis, noi luăm aceleași poziții. Această situație se repetă de mai mulți ani la rând.

Desigur, aceste linii de pe fata, care într-o zi s-au manifestat în timpul somnului, în fiecare noapte se adâncesc și devin mai rezistente și vizibile.

De ce în vis apar ridurile?

Pernă ortopedică
 • Dormim pe o parte. Dacă de multe ori să doarmă pe partea ta, atunci ridurile vor apărea în acele locuri, în cazul în care mai multe falduri. Culcat pe obraz, ne-am apăsați pe piele, care nu poate să reziste și începe să se incrunte.
 • Dormim pe abdomen. În gât se deplasează cutanat calota: întins pe de o parte și comprimat pe de altă parte.
 • Dormim pe spate. Aceasta este cea mai bună opțiune în ceea ce privește formarea ridurilor - nu există perne de contact cu pielea, pielea fetei este nici o presiune.
 • Se consideră că dormitul pe spate pozitiv spune pe starea pielii. Cel mai important lucru aici este ceea ce se reduce la minimum suprafața de contact a persoanei cu o pernă, în consecință, nu există nici o presiune și nu se formează o linie de falduri.
 • Prematura ridurile pot apărea, de asemenea, că a greșit stabilită consum de riduri.

Ce este "perna de riduri" și cum acționează

Femeile, care consideră că în lupta cu ridurile fine sunt eficiente numai de intervenție în procesele naturale de funcționare a pielii, greșesc profund.

Chirurgie plastica, botox sau tratamente anti-imbatranire nu va aduce efectul, dacă pe timp de noapte, pielea se adune în falduri. Ridurile de la perne va reduce la "nu" toate tratamente costisitoare.

Doar somnul corectă a pernei va va scapa de riduri nedorite. Perna este capabil să facă față cu ura ridurile fine pentru o perioadă scurtă de timp.

Ce este minunat perne?

 • este executată în formă de litera "H", adică are o formă specială;
 • interiorul este plasat umpluturi speciale, de exemplu, coji de hrisca, cedru coji sau de mătase;
 • interiorul este plasat subțire de sârmă din cupru.

Caracteristici perne de riduri

 • Consum pe baza de hrisca coji este capabil de a repeta forma de cap de om. În timpul somnului, pielea de pe fata este expus la masaj. Coji – este o piramidă cu cu margini ascuțite, care se masează fața. În plus, este de remarcat o aromă plăcută, care calmeaza. În mod similar funcționează cedru coji.
 • De mătase, airbag sofer, airbag însoțitor simbolizeaza prosperitatea. Dar, în afară de aceasta, materialul este atât de blând, că nu este capabil de a provoca daune pielii.
 • Consum de tip inovativ. Invenția acestui miracol atribuit lui israel om de știință. Perna nu este doar un remediu profilactic impotriva ridurilor, dar, de asemenea, în mod special este capabil de a scuti o persoană de la aceste manifestări. Datorită formei unice, contactul pielii cu o perna minimizate. Și sârmă de cupru în interiorul contribuie pentru a intinde pielea. Linia de jos este că pielea de pe față, eliberând ionii de cupru, activeaza procesul de sintetizare a colagenului. Și, de colagen, cum este cunoscut, ajută la menținerea fermității pielii și nu împiedică procesul de formare a ridurilor de pe fata.

Pe o astfel de perna pentru a dormi confortabil. Cutele și chiar ridurile de pe frunte, de la perne sunt capabile treptat să dispară.

Care sunt beneficiile ei și demnității?

 • se formează de obicei în timpul somnului în mod constant să se întindă pe spate;
 • va evita apariția și nu va permite să crească dublu bărbie, pentru a păstra îngrijite ovalului feței;
 • în zona decolteului va scăpa de riduri și falduri;
 • se reduc "linii de somn", formate în timpul somnului pe abdomen și părțile laterale;
 • muschii gatului vor înceta obosi, se va forma o ținută corectă și directă a coloanei vertebrale.
Airbag sofer, airbag însoțitor

Ca urmare a acestei influențe asupra mușchilor și a coloanei vertebrale, în afară de a netezi ridurile de pe fata ta, mai credincios numit va deveni "ortopedice perna de riduri".

Modul corect de a se bucura de inovare perna

Pentru a atinge un efect maxim, este necesar de a utiliza corect această pernă. Dacă dormi pe spate, umerii ar trebui să fie pune accentul în baza cilindrului.

Pentru gat este conceput special jeloboc. Capul are pe cea mai mare parte perne.

Dacă dormi pe o parte, persoana beneficiază de stânga sau de la dreapta la curbe. Barbie revine pe perna pentru gât. Frunte revine în cea mai mare parte.

Postfață

Familiarizarea cu informațiile oferite, vom încerca să rezuma.

Scapa de ridurile de pe fata ta și de a lua secretul tinereții veșnice este un vis al omenirii. Medicina moderna poate prelungi această perioadă.

Iar dacă putem singuri să se asigure că, atâta timp cât posibil, să nu îmbătrânească și să păstreze prospețimea și tinerețea pe fata?

Reguli simple vă va ajuta pentru a atinge succesul:

 • încercați să dormi pe spate. Dacă este dificil, cel puțin pentru a schimba postura și de multe ori să se rostogolească;.
 • să aibă grijă de pielea, face o masca de fata;
 • să se bucure de invenții moderne, cum ar fi inovatoare de consum de riduri.

Este real, este posibil și acest lucru este valabil!

09.04.2019