Comentarii Goji Cream

 • Liviana
  Am fost mult timp uitat de publicitate si comentarii Goji Cream de hendel's garden. A decis să încerce un cuplu de luni în urmă. Rezultatul este excelent! Mai ales ridurile profunde de pe gât și în colțurile ochilor, practic, a dispărut. Crema este suficient de mult timp, ceea ce mă bucură foarte mult. Puteți frotiu un strat subțire, instrumentul este consumată cu moderație, iar rezultatul este vizibil aproape imediat.
  Goji Cream
 • Iana
  Cumparat goji cream împreună cu mama, pentru a încerca împreună. Am 40 de ani, iar mama de 62. Deci, acum am pielea de pe fata cu o textură catifelată și netedă, iar mama a dispărut pliuri între sprâncene. Imediat aspectul s-a schimbat! Crema functioneaza 100%!
  Goji Cream
 • Vadim
  A cumpărat soției sale goji cream nostru de aniversare de nunta. Tot se temea că ea va fi ofensat, mol cred eu ca vechi. Dar rezultatul de la crema de observat chiar eu!!! Prin urmare, de nici un fel de defăimări nu un discurs. Acum el însuși păcătos lucru mă gândesc, nu-l cumpere, dacă și-a imaginat un borcan. Vreau sa frumusețe cumva se potrivi! În general, nu vă faceți griji și să cumpere. Gândiți-vă bărbați de opinie — opinia unui expert independent!
  Goji Cream
 • Inga
  A luat recent Goji Cream, și-a încercat mai întâi ziua de aplicat, iar altă dată seara. Da, tenul s-a îmbunătățit, a început să netezite ridurile în acele locuri în care pielea este deosebit de uscate. Numai crema trebuie să fie folosite înainte de culcare. Apoi, el și macerat timp, și nu trebuie să-dimineață agitați înainte de a machiaj. Deși prietena mea, atunci când, de asemenea, a început să-l folosească, unge pur dimineața, pentru ca pielea de la soare sa nu se usuce. Ei bine, nu am ce pielea este gras, așa că, am frotiu înainte de culcare.
  Goji Cream
 • Vadim
  Este clar faptul că tot felul de creme și dotările, se bucură de cea mai mare parte femei. Dar așa s-a întâmplat, că am deja patruzeci de ani a început să aibă grijă de aspectul său. Onoarea de a-mi acest lucru nu este de a face, dar eu toată viața am fumat. Si din aceasta cauza, persoana a devenit arata la fel de vechi, urât. De fumat m-am aruncat, dar iată că, cu aspectul de a face — nu este clar. Întrebat de fiica lui, că da, poate, un fel de instrumente sau proceduri. Ea mi-a acest Goji Cream l-a sfătuit, a arătat rezultatele înainte și după. Ei bine, am cumpărat-o. Și chiar dacă am deosebit acest fapt nu o lumânare, crema folosesc în fiecare zi înainte de culcare. Și într-adevăr a început să se uite mai tineri. Ca de-atunci a devenit curat, un ten sănătos a devenit. Recomand!
  Goji Cream
Evaluare Goji Cream
4.3
11